Murat Kurum'dan 'İmamoğlu ile yayına çıkar mısınız?' sorusuna yanıt

Siyaset 21.03.2024 - 06:40, Güncelleme: 21.03.2024 - 06:40
 

Murat Kurum'dan 'İmamoğlu ile yayına çıkar mısınız?' sorusuna yanıt

KOCAELİ HABERİ
Murat Kurum, katıldığı canlı yayında "Ekrem İmamoğlu ile yayına çıkar mısınız" sorusuna, "Vaadini hatırlamayan biri benimle ne konuşabilir?" yanıtını verdi. Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Adayı Murat Kurum, katılmış olduğu canlı yayın programında merak edilen bir soruyu yanıtladı. Kurum, "Rakibinizle karşı karşıya gelir misiniz?" sorusuna "İstanbul'u benimle konuşamazlar, vaadini hatırlamayan biri benimle ne konuşabilir?" sözlerini kullandı. 'İSTANBUL'UN SORUNLARINI BİLMİYOR Kİ' Murat Kurum şu şekilde devam etti: "Konu İstanbul olmayacak, konu İstanbul'un sorunları olmayacak. Çünkü İstanbul'un sorunlarını bilmiyor ki, sorunlardan haberi yok. Haberi olmadığı için bu tarz şeyleri benimle konuşamaz."
KOCAELİ HABERİ

Murat Kurum, katıldığı canlı yayında "Ekrem İmamoğlu ile yayına çıkar mısınız" sorusuna, "Vaadini hatırlamayan biri benimle ne konuşabilir?" yanıtını verdi.

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Adayı Murat Kurum, katılmış olduğu canlı yayın programında merak edilen bir soruyu yanıtladı. Kurum, "Rakibinizle karşı karşıya gelir misiniz?" sorusuna "İstanbul'u benimle konuşamazlar, vaadini hatırlamayan biri benimle ne konuşabilir?" sözlerini kullandı.

'İSTANBUL'UN SORUNLARINI BİLMİYOR Kİ'

Murat Kurum şu şekilde devam etti:
"Konu İstanbul olmayacak, konu İstanbul'un sorunları olmayacak. Çünkü İstanbul'un sorunlarını bilmiyor ki, sorunlardan haberi yok. Haberi olmadığı için bu tarz şeyleri benimle konuşamaz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.