KOCAELİ'NİN O İLÇESİNDE CHP'Yİ HEYECANLANDIRAN ARAŞTIRMA

Siyaset 17.03.2024 - 07:56, Güncelleme: 17.03.2024 - 07:56
 

KOCAELİ'NİN O İLÇESİNDE CHP'Yİ HEYECANLANDIRAN ARAŞTIRMA

KOCAELİ HABERİ
2024 Yerel seçimleri için Ak Parti Kocaeli, Büyükşehir belediyesi ve 12 ilçenin tamamını kazanma hedefini önüne koymuşken, ilçelerden ve anket şirketlerinden, Ak Partinin canını sıkacak olan haberler, yorumlar ve veriler gelmeye başladı.. Derince ilçesi için Ak Partinin canını sıkacak ve CHP'yi ise heyecanlandıracak olan bir araştırma sonucu,Veri Analisti Murat Kızılboğa’dan geldi. Murat Kızılboğa, Derince için yaptığı araştırmayaı X (twitter) sayfasından yayınladı. O araştırmaya göre Derince Belediye seçimleri sonucu şu şeklide çıkalbilirmiş; Yüzde40,8 CHP - Şertif Gökçe Yüzde 39,5 AK Parti - İbrahim Şirin Yüzde 9,0 Yeniden Refah - Gökhan Açık Yüzde 5,9 İYİ Parti - Hüseyin Süer Yüzde 2,0 Zafer Partisi - Selman Gürpınar Yüzde 2,8 Diğerleri
KOCAELİ HABERİ

2024 Yerel seçimleri için Ak Parti Kocaeli, Büyükşehir belediyesi ve 12 ilçenin tamamını kazanma hedefini önüne koymuşken, ilçelerden ve anket şirketlerinden, Ak Partinin canını sıkacak olan haberler, yorumlar ve veriler gelmeye başladı..

Derince ilçesi için Ak Partinin canını sıkacak ve CHP'yi ise heyecanlandıracak olan bir araştırma sonucu,Veri Analisti Murat Kızılboğa’dan geldi. Murat Kızılboğa, Derince için yaptığı araştırmayaı X (twitter) sayfasından yayınladı.

O araştırmaya göre Derince Belediye seçimleri sonucu şu şeklide çıkalbilirmiş;
Yüzde40,8 CHP - Şertif Gökçe
Yüzde 39,5 AK Parti - İbrahim Şirin
Yüzde 9,0 Yeniden Refah - Gökhan Açık
Yüzde 5,9 İYİ Parti - Hüseyin Süer
Yüzde 2,0 Zafer Partisi - Selman Gürpınar
Yüzde 2,8 Diğerleri

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.