AK PARTİ GEBZE'DEN İKİ İSME BELEDİYELERDE İKİ ÖNEMLİ GÖREV

Siyaset 05.03.2024 - 09:10, Güncelleme: 05.03.2024 - 09:25
 

AK PARTİ GEBZE'DEN İKİ İSME BELEDİYELERDE İKİ ÖNEMLİ GÖREV

KOCAELİ HABERİ
2019 Yerele seçimlerinde Ak Partiden Gebze Belediye Meclis üyesi seçilen Hasan Soba ve Hasan Özdemir, 2024 yerel seçimleri için tekrar belediye meclis üyesi adayı gösterildiler.  31 Mart 2024 Ak Parti Gebze Belediye Meclis listesinin 1.incı sırasında Hasan Soba ve Kontenjan Meclis üyesi listesinin 1.inci sırasında da Hasan Özdemir yer aldılar. Ak Parti Gebze Belediye Meclis üyesi aday listesinin bu iki liste birincisi için Ak Parti Kocaeli ve Gebze Bölgesi siyaset kulislerinde yapılan yorumlarda, seçimden sonra her iki isme de belediyelerde önemli görevler verileceği konuşuluyor.. Siyaset kulislerinde konuşulan iddilara göre seçimden sonra Hasan Soba'nın, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan vekilliği ve Hasan Özdemir'in de Gebze Belediye Başkan yardımcılığı görevlerine getirileceği dile getiriliyor.. Kulislerde en çok merak edilen ise Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ve Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'ün de bu görevlendirmeler için ne düşündükleri..
KOCAELİ HABERİ

2019 Yerele seçimlerinde Ak Partiden Gebze Belediye Meclis üyesi seçilen Hasan Soba ve Hasan Özdemir, 2024 yerel seçimleri için tekrar belediye meclis üyesi adayı gösterildiler. 

31 Mart 2024 Ak Parti Gebze Belediye Meclis listesinin 1.incı sırasında Hasan Soba ve Kontenjan Meclis üyesi listesinin 1.inci sırasında da Hasan Özdemir yer aldılar.

Ak Parti Gebze Belediye Meclis üyesi aday listesinin bu iki liste birincisi için Ak Parti Kocaeli ve Gebze Bölgesi siyaset kulislerinde yapılan yorumlarda, seçimden sonra her iki isme de belediyelerde önemli görevler verileceği konuşuluyor..

Siyaset kulislerinde konuşulan iddilara göre seçimden sonra Hasan Soba'nın, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan vekilliği ve Hasan Özdemir'in de Gebze Belediye Başkan yardımcılığı görevlerine getirileceği dile getiriliyor..

Kulislerde en çok merak edilen ise Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ve Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'ün de bu görevlendirmeler için ne düşündükleri..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.