GEBZE'NİN 82 PLAKASINI ONLARIN BAŞKAN ADAYI SAHİPLENDİ

Siyaset 24.02.2024 - 07:26, Güncelleme: 24.02.2024 - 07:45
 

GEBZE'NİN 82 PLAKASINI ONLARIN BAŞKAN ADAYI SAHİPLENDİ

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Gebze'nin 1994'den yani tam 30 yıldan beri arzu ettiği "Gebze il olsun" şeklindeki haklı talebi ile birlikte dönemin Gebze Belediye Başkanı Ahmet Pembegüllü ve GTO Başkanı İbrahim Başaran resmi makam otomobilerine günübirlik olarak  "82 GEBZE" plakası taktırmış ve Gebze Kaymakamlığının yer aldığı Hükümet Konağınada da "GEBZE VALİLİĞİ TABELASI" bile asılmıştı.. Şahsımında içinde yer aldığı "GEBZE İL PLATFORMU", 1998'de Ankara'ya giderek, dönemin Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel ile Hükümet ve Muhalefet partilerinden "il olma sözü" almamızın üzerinden de 25 yıl geçmesine rağmen Gebze il olma konusunda  bir arpa boyu yol bile ilerleyemedi.. Bugün Gazete Duvar'da yer alan haberde, Ak Parti Cizre Belediye Başkan adayının seçim araçlarına "82 CZR 82" plakası taktırdığını görünce, 43 yıllık bir Gebzeli olarak, "Gebze'nin Ak Partili Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ile Dilovalı milletvekili Cemil Yaman'da bir gün Gebze'nin il olma talebinin ateşli savuncuları olabilecek mi" diye hayıflandık.  İşte Gazete Duvar'da ki o haber; "AK Parti Cizre Belediye Başkan adayı Ömer Yıldız, seçim çalışmalarına başladı. Yıldız’ın kentte kullandığı “Biz Cizre’yiz, başarabiliriz” yazılı, 82 plaka numaralı araçları seçim araçları dikkat çekti. 82 CZR 82 Şırnak’ın ilçesi olan Cizre’nin il olması gerekliliğine gönderme yaptığı ifade edilen Yıldız’ın 82 numaralı sahte plakalar yaptırdığı görüldü. Yıldız’ın 82 CZR 28, 82 CZR 83, 82 CZR 84 plakalı araçları seçim çalışmalarında kullanmaya başladı. Plakaların orijinalinden ayırt edilmeyecek biçimde hazırlandığı görüldü"
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Gebze'nin 1994'den yani tam 30 yıldan beri arzu ettiği "Gebze il olsun" şeklindeki haklı talebi ile birlikte dönemin Gebze Belediye Başkanı Ahmet Pembegüllü ve GTO Başkanı İbrahim Başaran resmi makam otomobilerine günübirlik olarak  "82 GEBZE" plakası taktırmış ve Gebze Kaymakamlığının yer aldığı Hükümet Konağınada da "GEBZE VALİLİĞİ TABELASI" bile asılmıştı..

Şahsımında içinde yer aldığı "GEBZE İL PLATFORMU", 1998'de Ankara'ya giderek, dönemin Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel ile Hükümet ve Muhalefet partilerinden "il olma sözü" almamızın üzerinden de 25 yıl geçmesine rağmen Gebze il olma konusunda  bir arpa boyu yol bile ilerleyemedi..

Bugün Gazete Duvar'da yer alan haberde, Ak Parti Cizre Belediye Başkan adayının seçim araçlarına "82 CZR 82" plakası taktırdığını görünce, 43 yıllık bir Gebzeli olarak, "Gebze'nin Ak Partili Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ile Dilovalı milletvekili Cemil Yaman'da bir gün Gebze'nin il olma talebinin ateşli savuncuları olabilecek mi" diye hayıflandık. 

İşte Gazete Duvar'da ki o haber;
"AK Parti Cizre Belediye Başkan adayı Ömer Yıldız, seçim çalışmalarına başladı. Yıldız’ın kentte kullandığı “Biz Cizre’yiz, başarabiliriz” yazılı, 82 plaka numaralı araçları seçim araçları dikkat çekti. 82 CZR 82 Şırnak’ın ilçesi olan Cizre’nin il olması gerekliliğine gönderme yaptığı ifade edilen Yıldız’ın 82 numaralı sahte plakalar yaptırdığı görüldü. Yıldız’ın 82 CZR 28, 82 CZR 83, 82 CZR 84 plakalı araçları seçim çalışmalarında kullanmaya başladı. Plakaların orijinalinden ayırt edilmeyecek biçimde hazırlandığı görüldü"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.