BAŞKANLAR AK PARTİ GEBZE'NİN EN EMEKTAR İSMİNİ AĞIRLADI

Siyaset 23.02.2024 - 15:12, Güncelleme: 23.02.2024 - 15:12
 

BAŞKANLAR AK PARTİ GEBZE'NİN EN EMEKTAR İSMİNİ AĞIRLADI

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti'nin 2021 yılında kurulmasından beri Ak Parti Gebze ilçe teşkilatındaki çalışmları ile partiye emeği geçen simge isimlerden birisi olan Hayrettin Yıldırımtepe’ye bizzat Kocaeli Büyükşehire Belediye başkanı ve Ak Parti adayı Tahir Büyükakın tarafından plaket takdimi yapıldı..  AK Parti Gebze ilçe Başkanlığı, Hasan Yıldırımtepe'nin çok mutlu olduğu o anlamlı anları sosyal medyadan "Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın,İlçe başkanımız Recep Kaya,Belediye başkanımız Zinnur Büyükgöz ,SKM başkanımız Hasan Özdemir ile birlikte kuruluşundan bugüne teşkilatımıza emeği geçen Hayrettin Yıldırımtepe’ye teşekkür plaketini takdim ettiler." ifadeleri ile paylaşıldı..
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti'nin 2021 yılında kurulmasından beri Ak Parti Gebze ilçe teşkilatındaki çalışmları ile partiye emeği geçen simge isimlerden birisi olan Hayrettin Yıldırımtepe’ye bizzat Kocaeli Büyükşehire Belediye başkanı ve Ak Parti adayı Tahir Büyükakın tarafından plaket takdimi yapıldı.. 

AK Parti Gebze ilçe Başkanlığı, Hasan Yıldırımtepe'nin çok mutlu olduğu o anlamlı anları sosyal medyadan "Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın,İlçe başkanımız Recep Kaya,Belediye başkanımız Zinnur Büyükgöz ,SKM başkanımız Hasan Özdemir ile birlikte kuruluşundan bugüne teşkilatımıza emeği geçen Hayrettin Yıldırımtepe’ye teşekkür plaketini takdim ettiler." ifadeleri ile paylaşıldı..
Bir 6 kişi ve şunu diyen bir yazı 'TURKIYE GE LED' görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.