AK PARTİ KOCAELİ İLÇE BELEDİYE BAŞKANLARI TOPLANTISI OLAĞANMIŞ

Siyaset 29.01.2024 - 18:51, Güncelleme: 29.01.2024 - 19:10
 

AK PARTİ KOCAELİ İLÇE BELEDİYE BAŞKANLARI TOPLANTISI OLAĞANMIŞ

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Kocaeli İlçe Belediye Başkan adaylarının kimler olacağı merakla beklenirken, Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus ve Kocaeli Büyükşehire Belediye Başkanı Tahir Büyükakın bugün Ak Partili tüm ilçe başkanlarını toplantıya çağırdı. BU çağrı siyaset kulislerinde "Acaba ilçe belediye başkan adayları belli mi oldu" diye merak uyandırdı.. Başkan Talus, Ak Parti Kocaeli yerel yönetimlerden sorumlu ilçe başkan yardımcısı Engin Güzel'in organizesi ve Büyükakın ile Ak Partili lçe belediye başkanları ile İzmit Antikkapı resataurantta bugün saat 15:00'de bir toplantı gerçekleştirdi.. Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Dr.Şahin Talus bu toplantının fotoğraflarını sosyal medyadan "Belediye Başkanlarımızla aylık olağan toplantımızı gerçekleştirerek, istişarelerde bulunduk. Hayırlara vesile olsun." sözleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Kocaeli İlçe Belediye Başkan adaylarının kimler olacağı merakla beklenirken, Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus ve Kocaeli Büyükşehire Belediye Başkanı Tahir Büyükakın bugün Ak Partili tüm ilçe başkanlarını toplantıya çağırdı. BU çağrı siyaset kulislerinde "Acaba ilçe belediye başkan adayları belli mi oldu" diye merak uyandırdı..

Başkan Talus, Ak Parti Kocaeli yerel yönetimlerden sorumlu ilçe başkan yardımcısı Engin Güzel'in organizesi ve Büyükakın ile Ak Partili lçe belediye başkanları ile İzmit Antikkapı resataurantta bugün saat 15:00'de bir toplantı gerçekleştirdi..

Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Dr.Şahin Talus bu toplantının fotoğraflarını sosyal medyadan "Belediye Başkanlarımızla aylık olağan toplantımızı gerçekleştirerek, istişarelerde bulunduk. Hayırlara vesile olsun." sözleri ile paylaştı..
Resim

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.