CHP KOCAELİ'NİN SANDIK GALİPLERİ BULUŞTU

Siyaset 25.01.2024 - 19:45, Güncelleme: 25.01.2024 - 19:45
 

CHP KOCAELİ'NİN SANDIK GALİPLERİ BULUŞTU

KOCAELİ HABERİ
CHP İzmit ve Körfez İlçe Örgütlerinin, İlçe Belediye Başkan adayının belirlenmesi için geçtiğimiz hafta gerçekleştirdikleri ön seçim sandık sonucuna göre rakiplerini geride bırakarak ilçelerinde belediye başkan adayı olan  İzmit Belediye başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet ile Körfez Belediye başkan adayı Tayfun Balıkçı bugün bir araya gelerek birbirlerini tebrik ettiler..  Av. Fatma Kaplan Hürriyet, İzmit Belediyesinde gerçekleşen bu buluşmayı sosyal medyadan "İzmit Belediyesi ve Körfez Belediyesi iki ön seçimini kazanan başkanlar aynı karede. Eminim ki 31 Mart'ta Körfez Belediyesini de kazanacağız, Körfez halkını da sosyal belediyecilikle tanıştıracağız." sözleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

CHP İzmit ve Körfez İlçe Örgütlerinin, İlçe Belediye Başkan adayının belirlenmesi için geçtiğimiz hafta gerçekleştirdikleri ön seçim sandık sonucuna göre rakiplerini geride bırakarak ilçelerinde belediye başkan adayı olan  İzmit Belediye başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet ile Körfez Belediye başkan adayı Tayfun Balıkçı bugün bir araya gelerek birbirlerini tebrik ettiler.. 

Av. Fatma Kaplan Hürriyet, İzmit Belediyesinde gerçekleşen bu buluşmayı sosyal medyadan "İzmit Belediyesi ve Körfez Belediyesi iki ön seçimini kazanan başkanlar aynı karede. Eminim ki 31 Mart'ta Körfez Belediyesini de kazanacağız, Körfez halkını da sosyal belediyecilikle tanıştıracağız." sözleri ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.