CEMİL YAMAN YAPTIĞININ ARKASINDA DURDU

Siyaset 25.01.2024 - 10:13, Güncelleme: 25.01.2024 - 10:13
 

CEMİL YAMAN YAPTIĞININ ARKASINDA DURDU

KOCAELİ HABERİ
İsveç'in NATO'ya katılımıyla ilgili kanun teklifi, TBMM Genel Kurulunda oylanarak kabul edildi. Genel Kurul'daki oylamada 287 kabul, 55 ret oyunun yanı sıra 4 de çekimser oy kullanıldı.. Ak Parti ve Cumhur İttifakı ortakları tarafından desteklenen "İsveç'in NATO'ya katılımıyla ilgili kanun teklifi"ne "RET" oyu kullananlardan birisi de Ak Parti Kocaeli milletvekili Cemil Yaman idi.. Milletvekili Cemil Yaman'a "Bu oylamada neden partiniz ile ayrı düştünüz" diye sorduğumuzda, Yaman'dan "İsveç'in NATO'ya katılımına red oyu verdim. İsveç, sözlerine sadık kalacağına beni inandıramadı. ABD’nin eylemlerinin, karardan sonra tutarlı olacağına dair de ben de bir güven oluşmadı. Partimizin red ya da evet yönünde bir grup kararı yoktu. Red kararım, şahsen yaptığım değerlendirmelerin sonucudur." Evet Cemil Yaman, İsveç'in NATO'ya katılımıne dün "Ret" oyu verdi ve bugün de o tavrının arkasında durdu..
KOCAELİ HABERİ

İsveç'in NATO'ya katılımıyla ilgili kanun teklifi, TBMM Genel Kurulunda oylanarak kabul edildi. Genel Kurul'daki oylamada 287 kabul, 55 ret oyunun yanı sıra 4 de çekimser oy kullanıldı..

Ak Parti ve Cumhur İttifakı ortakları tarafından desteklenen "İsveç'in NATO'ya katılımıyla ilgili kanun teklifi"ne "RET" oyu kullananlardan birisi de Ak Parti Kocaeli milletvekili Cemil Yaman idi..

Milletvekili Cemil Yaman'a "Bu oylamada neden partiniz ile ayrı düştünüz" diye sorduğumuzda, Yaman'dan "İsveç'in NATO'ya katılımına red oyu verdim. İsveç, sözlerine sadık kalacağına beni inandıramadı. ABD’nin eylemlerinin, karardan sonra tutarlı olacağına dair de ben de bir güven oluşmadı. Partimizin red ya da evet yönünde bir grup kararı yoktu. Red kararım, şahsen yaptığım değerlendirmelerin sonucudur."

Evet Cemil Yaman, İsveç'in NATO'ya katılımıne dün "Ret" oyu verdi ve bugün de o tavrının arkasında durdu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.