AV. BURAK ULUKÖYLÜ'DEN ''ADALET'' ÇAĞRISI

Siyaset 07.12.2023 - 06:43, Güncelleme: 07.12.2023 - 06:43
 

AV. BURAK ULUKÖYLÜ'DEN ''ADALET'' ÇAĞRISI

KOCAELİ HABERİ
İYİ Parti Gebze ilçe başkanlığından istifa ettikten sonra da, siyasi söylem ve tenkitlerini sosyal medya sayfasından paylaşmaya devam eden Av Burak Uluköylü, takipçilerinin de ilgi alanında.. Av. Burak Uluköylü sosyal medya sayfasından paylaştığı "Adalet ve Vicdan" vurgulu paylaşımında şu ifadelere yer verdi; Kurt kuzuyu yemeyi kafaya koyunca... Dere kenarında birlikte su içerlerken kurt kuzuya dönüp, “Seni yiyeceğim!” demiş. Kuzu sormuş: “Neden, ne yaptım ben sana?” diye… Kurt da, “Suyumu bulandırıyorsun!” cevabı vermiş… Bunun, üzerine kuzu, “Nasıl olur? Sen suyun üst kısmındasın ben ise altında. Asıl sen benim suyumu bulandırıyorsun.” cevabı vermiş… Kurt kuzuyu yemeyi kafayı takmış ya hemen, “Geçen sene kardeşin bulandırmıştı” demiş. Kuzu bu cevap üzerine, “İyi de, benim kardeşim yok ki” demiş. Verecek cevap bulamayan kurt celallenmiş, “Olsun, ben yine de seni yiyeceğim." demiş... Velhasılı; Adalet, herkese hem de her zaman lazımdır. Vicdan bütün kalplerde olmalıdır. Adaletle hareket etmeyenlerin vah haline. Hırslarını ve ihtiraslarını zaptedemeyenler daima yanlış kararlar verirler ve adaletten uzaklaşırlar. Allah’ım bizi öfkeden, hırstan, kinden, öç almaktan, bencillikten alıkoy, uzaklaştır. Aşınız katıklı ve sıcak, hayatınız onurlu ve özgür olsun...
KOCAELİ HABERİ

İYİ Parti Gebze ilçe başkanlığından istifa ettikten sonra da, siyasi söylem ve tenkitlerini sosyal medya sayfasından paylaşmaya devam eden Av Burak Uluköylü, takipçilerinin de ilgi alanında..

Av. Burak Uluköylü sosyal medya sayfasından paylaştığı "Adalet ve Vicdan" vurgulu paylaşımında şu ifadelere yer verdi;

Kurt kuzuyu yemeyi kafaya koyunca...

Dere kenarında birlikte su içerlerken kurt kuzuya dönüp, “Seni yiyeceğim!” demiş.
Kuzu sormuş: “Neden, ne yaptım ben sana?” diye…
Kurt da, “Suyumu bulandırıyorsun!” cevabı vermiş…
Bunun, üzerine kuzu, “Nasıl olur? Sen suyun üst kısmındasın ben ise altında. Asıl sen benim suyumu bulandırıyorsun.” cevabı vermiş…
Kurt kuzuyu yemeyi kafayı takmış ya hemen, “Geçen sene kardeşin bulandırmıştı” demiş. Kuzu bu cevap üzerine, “İyi de, benim kardeşim yok ki” demiş.
Verecek cevap bulamayan kurt celallenmiş, “Olsun, ben yine de seni yiyeceğim." demiş...

Velhasılı;
Adalet, herkese hem de her zaman lazımdır. Vicdan bütün kalplerde olmalıdır. Adaletle hareket etmeyenlerin vah haline. Hırslarını ve ihtiraslarını zaptedemeyenler daima yanlış kararlar verirler ve adaletten uzaklaşırlar.
Allah’ım bizi öfkeden, hırstan, kinden, öç almaktan, bencillikten alıkoy, uzaklaştır.
Aşınız katıklı ve sıcak, hayatınız onurlu ve özgür olsun...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.