RECEP KAYA GEBZE SİYASETİ İÇİN KOLLARI SIVADI

Siyaset 07.12.2023 - 05:52, Güncelleme: 07.12.2023 - 05:52
 

RECEP KAYA GEBZE SİYASETİ İÇİN KOLLARI SIVADI

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
AK Parti Gebze ilçe Başkanlığının Haftalık Olağan İcra Kurulu Toplantısı İlçe Başkanı Recep Kaya'nın başkanlığında gerçekleştirildi.. Ekim 2020 kongresinde göreve seçilen Recep Kaya'nın ilk oluşturduğu İcra Kurulundan Nevzat Gülmen, Selim Malkoç, Emrullah Bilgin ve Mustafa Önal'ın yanısıra yönetim kurulundan da çok sayıda isim 2024 yerel seçimlerinden belediye başkan aday adayı olmak için yönetimden istifa edince, yedek listeden gelen isimler ile yeni icra ve yönetim kurulu oluşturuldu.. Ak Parti Gebze'nin yeni icra kurulunda eskilerden Raif Öztürk, Vahdettin Duran ve Ergün Kahraman'ın yanısıra Binnaz Sağlam ve Mehmet Ceylan dikkat çekerken, Recep Kaya'nın çok sayıda yeni ve genç ismi yetiştirerek, Gebze siyasetine kazandırmak için bugünden kolları sıvadığı konuşuluyor..
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

AK Parti Gebze ilçe Başkanlığının Haftalık Olağan İcra Kurulu Toplantısı İlçe Başkanı Recep Kaya'nın başkanlığında gerçekleştirildi..

Ekim 2020 kongresinde göreve seçilen Recep Kaya'nın ilk oluşturduğu İcra Kurulundan Nevzat Gülmen, Selim Malkoç, Emrullah Bilgin ve Mustafa Önal'ın yanısıra yönetim kurulundan da çok sayıda isim 2024 yerel seçimlerinden belediye başkan aday adayı olmak için yönetimden istifa edince, yedek listeden gelen isimler ile yeni icra ve yönetim kurulu oluşturuldu..

Ak Parti Gebze'nin yeni icra kurulunda eskilerden Raif Öztürk, Vahdettin Duran ve Ergün Kahraman'ın yanısıra Binnaz Sağlam ve Mehmet Ceylan dikkat çekerken, Recep Kaya'nın çok sayıda yeni ve genç ismi yetiştirerek, Gebze siyasetine kazandırmak için bugünden kolları sıvadığı konuşuluyor..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.