CHP-İYİ PARTİ İTTİFAKI DOLAPTA!

Siyaset 28.11.2023 - 09:35, Güncelleme: 28.11.2023 - 09:35
 

CHP-İYİ PARTİ İTTİFAKI DOLAPTA!

KOCAELİ HABERİ
CHP işbirliğini görüşmek için İYİ Parti’deki gelişmeleri bekleyecek: İttifak dolapta CHP’nin en yetkili kurullarında yerel seçimler masaya yatırıldı. Toplantılarda CHP lideri Özgür Özel’in “Meral ablamla beraber pek çok zorluğu aşacağımıza inanıyorum” sözleri gündeme geldi. Özgür Özel, Meral Akşener buluşmasının İYİ Parti’deki “çalkantının” durulmasından sonra yapılması kararlaştırıldı. BAŞVURULAR UZATILDI MYK’de ele alınan yerel seçim çalışmalarını da paylaşan kurmaylar, illerde aday belirleme süreci için yapılacak anketlerle ilgili çalışmaların başladığını, bundan sonraki süreçte de önseçimlerin ve saha çalışmalarının başlayacağını aktardı. Partinin adaylık başvuru tarihinin de yoğunluk ve il başkanlarının önerisiyle 5 Aralık’a kadar ertelendiği öğrenildi. Milletvekillerinin de önümüzdeki haftadan itibaren illerine giderek adaylık çalışmaları için rapor hazırlamaya başlayacağı kaydedildi. ‘İKİ LİDER GÖRÜŞEBİLİR’ İYİ Parti lideri Meral Akşener ile bir görüşme olup olmayacağı sorulan Yücel, “Önümüzdeki günlerde her iki lider de bir araya gelebilir. Şu an için gün vermem mümkün değil” dedi. Konunun PM toplantısında da gündeme geldiği ve İYİ Parti’deki karışıklıkların bitmesinin beklenmesinin daha uygun olacağı görüşünün dile getirildiği kaydedildi. Özel’in de bu görüşe katıldığı aktarıldı. cumhuriyet-sarp sağkol
KOCAELİ HABERİ

CHP işbirliğini görüşmek için İYİ Parti’deki gelişmeleri bekleyecek: İttifak dolapta

CHP’nin en yetkili kurullarında yerel seçimler masaya yatırıldı. Toplantılarda CHP lideri Özgür Özel’in “Meral ablamla beraber pek çok zorluğu aşacağımıza inanıyorum” sözleri gündeme geldi. Özgür Özel, Meral Akşener buluşmasının İYİ Parti’deki “çalkantının” durulmasından sonra yapılması kararlaştırıldı.

BAŞVURULAR UZATILDI

MYK’de ele alınan yerel seçim çalışmalarını da paylaşan kurmaylar, illerde aday belirleme süreci için yapılacak anketlerle ilgili çalışmaların başladığını, bundan sonraki süreçte de önseçimlerin ve saha çalışmalarının başlayacağını aktardı. Partinin adaylık başvuru tarihinin de yoğunluk ve il başkanlarının önerisiyle 5 Aralık’a kadar ertelendiği öğrenildi. Milletvekillerinin de önümüzdeki haftadan itibaren illerine giderek adaylık çalışmaları için rapor hazırlamaya başlayacağı kaydedildi.

‘İKİ LİDER GÖRÜŞEBİLİR’

İYİ Parti lideri Meral Akşener ile bir görüşme olup olmayacağı sorulan Yücel, “Önümüzdeki günlerde her iki lider de bir araya gelebilir. Şu an için gün vermem mümkün değil” dedi. Konunun PM toplantısında da gündeme geldiği ve İYİ Parti’deki karışıklıkların bitmesinin beklenmesinin daha uygun olacağı görüşünün dile getirildiği kaydedildi. Özel’in de bu görüşe katıldığı aktarıldı.
cumhuriyet-sarp sağkol

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.