BÜYÜKGÖZ BU KEZ MHP'LİLERE ANLATTI

Siyaset 28.11.2023 - 05:37, Güncelleme: 28.11.2023 - 05:37
 

BÜYÜKGÖZ BU KEZ MHP'LİLERE ANLATTI

KOCAELİ HABERİ
Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebze'de 4.5 yıl içinde yaptıkları hizmetleri "Gebze'yi sağlama aldık" mottosu ile anlatmaya devam ediyor. Büyükgöz dün akşam Gebze Belediyesi Arapçeşme mahallesindeki Belediye tesislerinde düzenlediği yemekli toplantıda, Cımhur ittifakı ortakları MHP'lilere Gebze'yi nasıl sağlam aldıklarını anlattı.. Zinnur Büyükgöz, Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ile MHP Gebze İlçe Başkanı Ali Yalsız'ın da katılım sağladığı bu toplantısını sosyal medyadan "Bu akşam, #Gebze'yi sağlama aldığımız işlerimizi Cumhur İttifakı ortağımız MHP Gebze İlçe Teşkilatı ile paylaştık. Sağlam işlerimizi bir sunum eşliğinde anlatırken bizlerle aynı heyecanı paylaşan, ve programımıza teşrifleriyle bizleri onurlandıran MHP Gebze İlçe Başkanı Ali Yalsız'a, MHP İl ve İlçe Yönetimlerine, teşkilatlarına ve tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum." sözleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebze'de 4.5 yıl içinde yaptıkları hizmetleri "Gebze'yi sağlama aldık" mottosu ile anlatmaya devam ediyor. Büyükgöz dün akşam Gebze Belediyesi Arapçeşme mahallesindeki Belediye tesislerinde düzenlediği yemekli toplantıda, Cımhur ittifakı ortakları MHP'lilere Gebze'yi nasıl sağlam aldıklarını anlattı..

Zinnur Büyükgöz, Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ile MHP Gebze İlçe Başkanı Ali Yalsız'ın da katılım sağladığı bu toplantısını sosyal medyadan "Bu akşam, #Gebze'yi sağlama aldığımız işlerimizi Cumhur İttifakı ortağımız MHP Gebze İlçe Teşkilatı ile paylaştık. Sağlam işlerimizi bir sunum eşliğinde anlatırken bizlerle aynı heyecanı paylaşan, ve programımıza teşrifleriyle bizleri onurlandıran MHP Gebze İlçe Başkanı Ali Yalsız'a, MHP İl ve İlçe Yönetimlerine, teşkilatlarına ve tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum." sözleri ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.