RECEP KAYA GEBZE'NİN ARTIK KAĞIT ÜZERİNDE OLMAYAN KÖYLERİNE GİTTİ

Siyaset 25.11.2023 - 21:51, Güncelleme: 25.11.2023 - 22:01
 

RECEP KAYA GEBZE'NİN ARTIK KAĞIT ÜZERİNDE OLMAYAN KÖYLERİNE GİTTİ

KOCAELİ HABERİ
Gebze'nin eskiden yemyeşil çok güzel köyleri vardı. Lakin Ak Parti iktidarı 2005 yılında çıkardığı "yerel yönetimler yasası" ile birlikte Kocaeli ev Gebze'nin tüm köylerini mahlleye dönüştürdüler ve o günden sonra da o yemyeşil köylerde, gri renge bürünerek betonlaşmaya başladı.. Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya bugün ilçe yöneticileri ile birlikte Kargalı, Ahatlı, Elbizli ve Cumaköy'ü ziyaret etti. Gebze'nin Cumaköy'ü de mahalleye dönüştürülen o köylerde birisi ama inadına ismindeki "köy" ibaresini koruyor. Recep Kaya, Ak Parti Cumaköy mahalle teşkilat başkanı Hüseyin Önder ile birlikte köy sakinlerini ziyaret ederk, 2024 yerel seçimlerinde partisinin adayına oy istedi..
KOCAELİ HABERİ

Gebze'nin eskiden yemyeşil çok güzel köyleri vardı. Lakin Ak Parti iktidarı 2005 yılında çıkardığı "yerel yönetimler yasası" ile birlikte Kocaeli ev Gebze'nin tüm köylerini mahlleye dönüştürdüler ve o günden sonra da o yemyeşil köylerde, gri renge bürünerek betonlaşmaya başladı..

Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya bugün ilçe yöneticileri ile birlikte Kargalı, Ahatlı, Elbizli ve Cumaköy'ü ziyaret etti.

Gebze'nin Cumaköy'ü de mahalleye dönüştürülen o köylerde birisi ama inadına ismindeki "köy" ibaresini koruyor. Recep Kaya, Ak Parti Cumaköy mahalle teşkilat başkanı Hüseyin Önder ile birlikte köy sakinlerini ziyaret ederk, 2024 yerel seçimlerinde partisinin adayına oy istedi..

Bir 4 kişi ve yazı görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.