KOCAELİ'NİN İKİ İLÇE BELEDİYE BAŞKANI BUGÜNDEN YOKTU

Siyaset 25.11.2023 - 14:12, Güncelleme: 25.11.2023 - 14:12
 

KOCAELİ'NİN İKİ İLÇE BELEDİYE BAŞKANI BUGÜNDEN YOKTU

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
AK Parti Kocaeli İl Başkanlığının sabah kahvaltılı olarak düzenlediği ilçe belediye başkan aday adayları ile buluşma programında İl başkanı, milletvekilleri, büyükşehir belediye başkanı, ilçe başkanları, il yöneticileri, ilçe belediye başkanları ve ilçe belediye başkan aday adayları bir araya geldiler.. Ak Parti Kocaeli için önemli olan bu buluşmaya Gebze, Darıca, Çayırova, Gölcük, Kartepe, Başiskele, kandıra, Derince ve Körfez belediye başkanları katılım sağlayarak yerlerini alırken, üç dönemini tamamladığı için tekrar aday gösterilmeyeceği hemen hemen kesinleşen Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ile karşısına tam 18 belediye başkan aday adayı çıkan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir'in katılım sağlamaması dikkatlerden kaçmadı.. Bakalım Aralık ayının sonunda açıklanacak olan belediye başkan adayı listesinde, başka hangi belediye başkanları olmayacak?
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

AK Parti Kocaeli İl Başkanlığının sabah kahvaltılı olarak düzenlediği ilçe belediye başkan aday adayları ile buluşma programında İl başkanı, milletvekilleri, büyükşehir belediye başkanı, ilçe başkanları, il yöneticileri, ilçe belediye başkanları ve ilçe belediye başkan aday adayları bir araya geldiler..

Ak Parti Kocaeli için önemli olan bu buluşmaya Gebze, Darıca, Çayırova, Gölcük, Kartepe, Başiskele, kandıra, Derince ve Körfez belediye başkanları katılım sağlayarak yerlerini alırken, üç dönemini tamamladığı için tekrar aday gösterilmeyeceği hemen hemen kesinleşen Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ile karşısına tam 18 belediye başkan aday adayı çıkan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir'in katılım sağlamaması dikkatlerden kaçmadı..

Bakalım Aralık ayının sonunda açıklanacak olan belediye başkan adayı listesinde, başka hangi belediye başkanları olmayacak?

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.