DİLOVASI’NA GÖKTEN ADAY YAĞDI

Siyaset 25.11.2023 - 09:19, Güncelleme: 25.11.2023 - 09:29
 

DİLOVASI’NA GÖKTEN ADAY YAĞDI

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Dilovası Belediye Başkan aday adayları için Kültür Merkezinde görkemli bir tanıtım toplantısı düzenleyen Ak Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım dah sonra şu paylaşımda bulundu; "31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde, Dilovası Belediye Başkanlığı için başvuruda bulunan Aday Adaylarımızın tanıtım toplantısını; Belediye Başkanvekilimiz Emin Aktaş, İl Başkan Yardımcımız Haluk Sekban, İl Yöneticimiz İbrahim Arslan, Gençlik Kolları Başkanımız Ömer Erdoğan ve Yönetimleri, Kadın Kollarımız, Meclis Üyelerimiz Mahalle Başkanlarımız ve STK Başkanlarımızın katılımı ile gerçekleştirdik. Aday Adaylarımızın her birini tebrik ediyor, çıktıkları bu kutlu dava yolunda başarılar diliyorum." Ak Parti Kocaeli'nin tüm ilçelerdeki toplam 74 olan belediye başkan aday adayının, 18'i Dilovası belediyesi için başvurmuştu. Ak Parti Dilovası Belediye Başkan aday adayları Ali Toltar, Aziz Yalçınkaya, Cahit Ekdi, Ekrem Sıtkı Meral, Emre Sarıca, Enver Yıldırım, Ercan Güneş, Erol Özavcı, Fevzi Karadaş, Gülay Artut, İsmail Demir, Mehmet Özay, Mehmet Ramazan Aydemir, Orhan Çarıkçı, Osman Akbulut, Ramazan Ömeroğlu, Recep Laç ve Sümeyra Sökmen toplantıda kendilerini ve Dilovası için düşüncelerini anlattılar..
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Dilovası Belediye Başkan aday adayları için Kültür Merkezinde görkemli bir tanıtım toplantısı düzenleyen Ak Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım dah sonra şu paylaşımda bulundu;

"31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde, Dilovası Belediye Başkanlığı için başvuruda bulunan Aday Adaylarımızın tanıtım toplantısını; Belediye Başkanvekilimiz Emin Aktaş, İl Başkan Yardımcımız Haluk Sekban, İl Yöneticimiz İbrahim Arslan, Gençlik Kolları Başkanımız Ömer Erdoğan ve Yönetimleri, Kadın Kollarımız, Meclis Üyelerimiz Mahalle Başkanlarımız ve STK Başkanlarımızın katılımı ile gerçekleştirdik. Aday Adaylarımızın her birini tebrik ediyor, çıktıkları bu kutlu dava yolunda başarılar diliyorum."

Ak Parti Kocaeli'nin tüm ilçelerdeki toplam 74 olan belediye başkan aday adayının, 18'i Dilovası belediyesi için başvurmuştu.

Ak Parti Dilovası Belediye Başkan aday adayları Ali Toltar, Aziz Yalçınkaya, Cahit Ekdi, Ekrem Sıtkı Meral, Emre Sarıca, Enver Yıldırım, Ercan Güneş, Erol Özavcı, Fevzi Karadaş, Gülay Artut, İsmail Demir, Mehmet Özay, Mehmet Ramazan Aydemir, Orhan Çarıkçı, Osman Akbulut, Ramazan Ömeroğlu, Recep Laç ve Sümeyra Sökmen toplantıda kendilerini ve Dilovası için düşüncelerini anlattılar..
Bir 5 kişi ve yazı görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.