BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI AK PARTİ GEBZE'DE GÖRÜCÜYE ÇIKTILAR

Siyaset 25.11.2023 - 06:48, Güncelleme: 25.11.2023 - 06:48
 

BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI AK PARTİ GEBZE'DE GÖRÜCÜYE ÇIKTILAR

KOCAELİ HABERİ
AK Parti Gebze ilçe Teşkilatının organizasyonu ve ilçe Başkanı Recep kaya, geçmiş Dönem İlçe Başkanları Metin Gökçe, Yılmaz Bayram ve Hasan Soba ile teşkilat mensuplarının katılımı ile Gebze Belediye başkan Aday Adayları tanıtım programı gerçekleştirildi.. Gebze Belediyesi Kültür merkezinde gerçekleşen Belediye başkan Aday Adayları tanıtım programında kürsüye çıkan Aday Adayları Adnan Köşker, Bünyamin Bülbül, Celal Çelikbilek, Kaşif Şahinkesen ve Mustafa Altay belirlnene sürede niçin aday oldklarını ve Gebze için düşündükleri hizmet projelerini kısaca anlattılar.. İlçe Başkanı Recep Kaya belediye başkan aday adaylarına çıkmış oldukları bu yolda başarılar diledi..
KOCAELİ HABERİ

AK Parti Gebze ilçe Teşkilatının organizasyonu ve ilçe Başkanı Recep kaya, geçmiş Dönem İlçe Başkanları Metin Gökçe, Yılmaz Bayram ve Hasan Soba ile teşkilat mensuplarının katılımı ile Gebze Belediye başkan Aday Adayları tanıtım programı gerçekleştirildi..

Gebze Belediyesi Kültür merkezinde gerçekleşen Belediye başkan Aday Adayları tanıtım programında kürsüye çıkan Aday Adayları Adnan Köşker, Bünyamin Bülbül, Celal Çelikbilek, Kaşif Şahinkesen ve Mustafa Altay belirlnene sürede niçin aday oldklarını ve Gebze için düşündükleri hizmet projelerini kısaca anlattılar..

İlçe Başkanı Recep Kaya belediye başkan aday adaylarına çıkmış oldukları bu yolda başarılar diledi..
Bir 6 kişi, kürsü ve yazı görseli olabilir

Bir 8 kişi, hoparlör, kürsü ve yazı görseli olabilir

Bir 7 kişi, haber odası, kürsü ve yazı görseli olabilir

Bir 9 kişi, hoparlör, kürsü, haber odası ve şunu diyen bir yazı 'AK PARTi GEBZE' görseli olabilir

Bir 8 kişi, hoparlör, kürsü, haber odası ve şunu diyen bir yazı 'AK PARTi GEBZE' görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.