CHP eski belediye başkanıTimur Koç ittifaklara karşı

Siyaset 21.11.2023 - 11:50, Güncelleme: 21.11.2023 - 12:29
 

CHP eski belediye başkanıTimur Koç ittifaklara karşı

KOCAELİ HABERİ
CHP Çayırova eski belediye başkanı Timur Koç, 2024 yerel seçimleri ile ilgili olarak Kocaeli Haberi gazetemiz genel yayın yönetmeni Cengiz Yucak’a özel açıklamada bulundu.. CHP'nin kendi oylarının kıymetli ve çok sayıda il ve ilçede seçim kazanmaya yeterli olacağının altını çizen Timur Koç “Ak Parti karşısında oluşturulan ittifakların CHP’ye bir şey kazandırmadığı ortada. Çünkü DEVA, Saadet ve Gelecek Partili seçmenlerin sandık başında verdikleri son dakika kararı ile Ak Partiye oy verdiklerine çokça şahit olduk. Onun için bence her parti kendi adayı ve kendi logosu altında seçime katılmalı. Böyle olduğu takdirde CHP daha çok il ve ilçede seçim kazanabilir. CHP kendi adayları ile seçime katıldığı takdirde, Kocaeli ve ilçelerinde de seçim kazanabilir” dedi.. Cengiz Yucak, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde, Ekrem İmamoğlu’nun seçim kazanmasının ittifaklar sayesinde olduğunu hatırlattı.. Timur Koç “Bu benim kişsel görüşüm ve tespitlerimdir, ben ta başından beri CHP’nin kendi sosyal demokrat adayları ile seçimlere katılmasını hep savundum, yine savunuyorum” dedi..
KOCAELİ HABERİ

CHP Çayırova eski belediye başkanı Timur Koç, 2024 yerel seçimleri ile ilgili olarak Kocaeli Haberi gazetemiz genel yayın yönetmeni Cengiz Yucak’a özel açıklamada bulundu..

CHP'nin kendi oylarının kıymetli ve çok sayıda il ve ilçede seçim kazanmaya yeterli olacağının altını çizen Timur Koç “Ak Parti karşısında oluşturulan ittifakların CHP’ye bir şey kazandırmadığı ortada. Çünkü DEVA, Saadet ve Gelecek Partili seçmenlerin sandık başında verdikleri son dakika kararı ile Ak Partiye oy verdiklerine çokça şahit olduk. Onun için bence her parti kendi adayı ve kendi logosu altında seçime katılmalı. Böyle olduğu takdirde CHP daha çok il ve ilçede seçim kazanabilir. CHP kendi adayları ile seçime katıldığı takdirde, Kocaeli ve ilçelerinde de seçim kazanabilir” dedi..

Cengiz Yucak, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde, Ekrem İmamoğlu’nun seçim kazanmasının ittifaklar sayesinde olduğunu hatırlattı..

Timur Koç “Bu benim kişsel görüşüm ve tespitlerimdir, ben ta başından beri CHP’nin kendi sosyal demokrat adayları ile seçimlere katılmasını hep savundum, yine savunuyorum” dedi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.