AK PARTİ ÇAYIROVA BAŞKAN ADAYLIKLARI İÇİN SİFTAH YAPTI

Siyaset 20.11.2023 - 21:16, Güncelleme: 20.11.2023 - 21:32
 

AK PARTİ ÇAYIROVA BAŞKAN ADAYLIKLARI İÇİN SİFTAH YAPTI

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Ak Partiden belediye başkan aday adayı olacaklar için belirlenen süre 22 Kasım 2024 Çarşamba akşamı sona erecek. Bu sürenib bitimine 48 saat kala Çayırova Belediye Başkan aday adaylığı için bugün iki başvuru yapıldı. AK Parti Çayırova İlçe Teşkilatı sosyal medya sayfasındani Ak Parti önceki dönem ilçe başkanı Servet Günay ve Çayırova Belediye Başkan yardımcısı Kenan Tuzcu'nun belediye başkan aday adaylık başvurularını  "İlçe Belediye Başkan Aday Adaylığı müracaatını ailesi ile birlikte İlçe Teşkilatımızda tamamlayan Kenan Tuzcu ‘ ya ve Servet Günay'a çıkmış oldukları yolda başarılar dileriz." mesajları ile paylaştı.. Öte yandan mevcut Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi doğal aday adayı olurken, Belediye Başkan adaylığının en iddialı isimlerinden birisi olan İbrahim Sekmen'in ise 21 Kasım 2023 salı günü Ak Parti Çayırova ilçe başkanlığına giderek resmi başvurusunu yapacağı öğrenildi.
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Ak Partiden belediye başkan aday adayı olacaklar için belirlenen süre 22 Kasım 2024 Çarşamba akşamı sona erecek. Bu sürenib bitimine 48 saat kala Çayırova Belediye Başkan aday adaylığı için bugün iki başvuru yapıldı.

AK Parti Çayırova İlçe Teşkilatı sosyal medya sayfasındani Ak Parti önceki dönem ilçe başkanı Servet Günay ve Çayırova Belediye Başkan yardımcısı Kenan Tuzcu'nun belediye başkan aday adaylık başvurularını  "İlçe Belediye Başkan Aday Adaylığı müracaatını ailesi ile birlikte İlçe Teşkilatımızda tamamlayan Kenan Tuzcu ‘ ya ve Servet Günay'a çıkmış oldukları yolda başarılar dileriz." mesajları ile paylaştı..

Öte yandan mevcut Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi doğal aday adayı olurken, Belediye Başkan adaylığının en iddialı isimlerinden birisi olan İbrahim Sekmen'in ise 21 Kasım 2023 salı günü Ak Parti Çayırova ilçe başkanlığına giderek resmi başvurusunu yapacağı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.