NUMAN KURTULMUŞ ORAYA GİTTİ

Siyaset 20.11.2023 - 08:35, Güncelleme: 20.11.2023 - 08:35
 

NUMAN KURTULMUŞ ORAYA GİTTİ

KOCAELİ HABERİ
Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Numan Kurtulmuş, Meksika, Endonezya, Güney Kore, Türkiye ve Avustralya'nın oluşturduğu MIKTA'nın 9. Parlamento Başkanları Toplantısı'na katılmak üzere Endonezya'nın başkenti Cakarta'ya gitti. Numan Kurtulmuş sosyal medyadan yaptığı açıklamada "Endonezya'nın ev sahipliğinde gerçekleşecek MIKTA'nın 9'uncu Parlamento Başkanları Toplantısı kapsamında Endonezya Temsilciler Meclisi Başkanı Puan Maharani ile görüştük. Ülkelerimiz arasındaki iş birliği alanlarını ele aldığımızın görüşmemizde, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını ve küresel meseleleri değerlendirdik." bilgisini paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Numan Kurtulmuş, Meksika, Endonezya, Güney Kore, Türkiye ve Avustralya'nın oluşturduğu MIKTA'nın 9. Parlamento Başkanları Toplantısı'na katılmak üzere Endonezya'nın başkenti Cakarta'ya gitti.

Numan Kurtulmuş sosyal medyadan yaptığı açıklamada "Endonezya'nın ev sahipliğinde gerçekleşecek MIKTA'nın 9'uncu Parlamento Başkanları Toplantısı kapsamında Endonezya Temsilciler Meclisi Başkanı Puan Maharani ile görüştük. Ülkelerimiz arasındaki iş birliği alanlarını ele aldığımızın görüşmemizde, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını ve küresel meseleleri değerlendirdik." bilgisini paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.