''Siyaset erdem, tahammül ve sabır işiymiş''

Siyaset 20.11.2023 - 07:24, Güncelleme: 20.11.2023 - 08:04
 

''Siyaset erdem, tahammül ve sabır işiymiş''

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Günümüz Belediye başkanlarının, karşılarına çıkacak olan belediye başkan aday adaylarının isimlerinin zikredilmesine dahi gösterdikleri tahammülsüzlüğü çok fena kafaya taktım.. Ve seçimin üstünden dört buçuk yıl geçmesine rağmen bir önceki başkanın ismini hiç ağızlarına almayarak, onları unutturma ve de kendinden önceki yönetimi başarısız gösterme çabaları, beni bir taraftan hayretlere düşürürken, diğer taraftan da "acaba" diyerek geçmişe götürdü.. Ve bakın geçmişi taradığımda karşıma ne çıktı; 28 Mart 2019 tarihinde mevcut Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, belediye işçilerinin ücretlerine yeni yaptıkları zam için büyükşehir belediyesi önündeki meydanda, binlerce işçininin katılımyla gerçekleştirilen imza törenine, henüz belediye başkanı seçilmemiş olan Ak Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tahir Büyükakın'ı da davet ederek, Hizmet İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı İdris Ersoy ile birlikte aynı masaya oturtturuyor.. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, o törende kendisini geri plana çekerek, işçiler tarafından aday Tahir Büyükakın'a çiçek takdimini sağlattırıyor ve de mikrofonu Tahir Büyükakın'a vererek konuşma yaptırtıyor.. Ve geçmişte yaşanan bu tablo karşısında, bize de "siyaset erdem, tahammül ve sabır işiymiş" demek düşüyor..
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Günümüz Belediye başkanlarının, karşılarına çıkacak olan belediye başkan aday adaylarının isimlerinin zikredilmesine dahi gösterdikleri tahammülsüzlüğü çok fena kafaya taktım..

Ve seçimin üstünden dört buçuk yıl geçmesine rağmen bir önceki başkanın ismini hiç ağızlarına almayarak, onları unutturma ve de kendinden önceki yönetimi başarısız gösterme çabaları, beni bir taraftan hayretlere düşürürken, diğer taraftan da "acaba" diyerek geçmişe götürdü..

Ve bakın geçmişi taradığımda karşıma ne çıktı;

28 Mart 2019 tarihinde mevcut Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, belediye işçilerinin ücretlerine yeni yaptıkları zam için büyükşehir belediyesi önündeki meydanda, binlerce işçininin katılımyla gerçekleştirilen imza törenine, henüz belediye başkanı seçilmemiş olan Ak Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tahir Büyükakın'ı da davet ederek, Hizmet İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı İdris Ersoy ile birlikte aynı masaya oturtturuyor..

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, o törende kendisini geri plana çekerek, işçiler tarafından aday Tahir Büyükakın'a çiçek takdimini sağlattırıyor ve de mikrofonu Tahir Büyükakın'a vererek konuşma yaptırtıyor..

Ve geçmişte yaşanan bu tablo karşısında, bize de "siyaset erdem, tahammül ve sabır işiymiş" demek düşüyor..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.