BAŞKAN BÜYÜKGÖZ GÖRDÜKLERİNE İNANAMADI

İlçeler 19.11.2023 - 18:03, Güncelleme: 19.11.2023 - 18:10
 

BAŞKAN BÜYÜKGÖZ GÖRDÜKLERİNE İNANAMADI

KOCAELİ HABERİ
Gebze Eskihisar'da kuvvetli Lodos, Eskihisar kale altindaki Gebze Belediyesine ait GÜZİDE Et Restaurantı fena parçaladı. Fırtına nedeniyle GÜZİDE Et Restaurantta büyük çapta maddi hasar meydana geldi. GÜZİDE balık restaurantta da hasarın oluştuğu, balık ekmek satılan aracaın da kullnılamaz hale geldiği öğrenildi.  Sahildeki kayıklar battı. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz fırtına sonrası oluşan tabloyu görmek görmek üzere gittiği Eskihisar'da gördüğü tabloya inanamadı. Başkn Büyükgöz sosyal medyadan yaptığı açıklamada şu ifadeler yer verdi; "Ekiplerimiz sahada. Hamdolsun, cana gelen herhangi bir şey yok. Güzide Kalealtı Tesisimiz, kısmen de Yeşil Vadi Balık Restoranımızda tahribat var. En kısa sürede tesislerimizi onarıp yeniden siz değerli hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız. Tüm hemşehrilerime, #Gebze'mize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Rabbim, ülkemizi ve milletimizi her türlü doğal afetten korusun." 
KOCAELİ HABERİ

Gebze Eskihisar'da kuvvetli Lodos, Eskihisar kale altindaki Gebze Belediyesine ait GÜZİDE Et Restaurantı fena parçaladı.

Fırtına nedeniyle GÜZİDE Et Restaurantta büyük çapta maddi hasar meydana geldi. GÜZİDE balık restaurantta da hasarın oluştuğu, balık ekmek satılan aracaın da kullnılamaz hale geldiği öğrenildi.  Sahildeki kayıklar battı.

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz fırtına sonrası oluşan tabloyu görmek görmek üzere gittiği Eskihisar'da gördüğü tabloya inanamadı. Başkn Büyükgöz sosyal medyadan yaptığı açıklamada şu ifadeler yer verdi;

"Ekiplerimiz sahada. Hamdolsun, cana gelen herhangi bir şey yok. Güzide Kalealtı Tesisimiz, kısmen de Yeşil Vadi Balık Restoranımızda tahribat var. En kısa sürede tesislerimizi onarıp yeniden siz değerli hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız. Tüm hemşehrilerime, #Gebze'mize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Rabbim, ülkemizi ve milletimizi her türlü doğal afetten korusun." 

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.