HASAN TOPALOĞLU'NUN ACI KAYBI

Yaşam 19.11.2023 - 17:41, Güncelleme: 19.11.2023 - 17:41
 

HASAN TOPALOĞLU'NUN ACI KAYBI

KOCAELİ HABERİ
Bosna Hersek Kocaeli Fahri Konsolosu ve Uluslararası Saraybosna Üniversitesi Vakıf başkanı Hasan Topaloğlu'nun amcam Hafız Hulusi Topaloğlu vefat etti. Gebze Belediyesinin Çevre Temzilik İşlerini üstlenmiş olan EVRA Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Topaloğlu  bu acı kaybını sosyal medyadan "Mekanı Cennet Makamı Âli olur inşallah. Uzun süren amansız hastalığının günahlarına kefaret olmasını dilediğim amcam Hafız Hulusi Topaloğlu bu sabah emaneti sahibine teslim etmiştir. Trabzon Dernekpazarı ilçesi Taşçılar mahallesinde yarın öğle namazı müteakıp cenaze namazı kılınacaktır. Hayatı boyunca her daim kulluğunu gösterdiğine şahit olduğumuz Mevlamızdan ahıret yolculuğunda kendisine merhameti ile hükmetmesini dilerim. Ailemizin başı sağ olsun." sözleri ile duyurdu.. Merhuma Allah'tan rahmet kedrli ailesine sabır ve başsağlığı dileriz.
KOCAELİ HABERİ

Bosna Hersek Kocaeli Fahri Konsolosu ve Uluslararası Saraybosna Üniversitesi Vakıf başkanı Hasan Topaloğlu'nun amcam Hafız Hulusi Topaloğlu vefat etti.

Gebze Belediyesinin Çevre Temzilik İşlerini üstlenmiş olan EVRA Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Topaloğlu  bu acı kaybını sosyal medyadan "Mekanı Cennet Makamı Âli olur inşallah. Uzun süren amansız hastalığının günahlarına kefaret olmasını dilediğim amcam Hafız Hulusi Topaloğlu bu sabah emaneti sahibine teslim etmiştir. Trabzon Dernekpazarı ilçesi Taşçılar mahallesinde yarın öğle namazı müteakıp cenaze namazı kılınacaktır. Hayatı boyunca her daim kulluğunu gösterdiğine şahit olduğumuz Mevlamızdan ahıret yolculuğunda kendisine merhameti ile hükmetmesini dilerim.
Ailemizin başı sağ olsun." sözleri ile duyurdu..

Merhuma Allah'tan rahmet kedrli ailesine sabır ve başsağlığı dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.