İYİ Partili Kılıç: ''Zeki Aygün şuur dersi verecek son kişidir ''

Siyaset 19.11.2023 - 13:46, Güncelleme: 19.11.2023 - 13:46
 

İYİ Partili Kılıç: ''Zeki Aygün şuur dersi verecek son kişidir ''

KOCAELİ HABERİ
İYİ Parti Kocaeli Medya İlişkilerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Buğra Yiğit Kılıç, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün gençlere yönelik “şuursuz” ve “bilinçsiz” ifadelerine karşı "Zeki Aygün şuur dersi verecek son kişidir" diye cevap verdi.  İYİ Parti Kocaeli Medya İlişkilerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü, Buğra Yiğit Kılıç, basına gönderdiği tepki açıklamasında “Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, İsrail’le hiç alakası olmayan, distribütörü Kuvveytli olan Sturbacks’a giden gençler için “şuursuz” ve “bilinçsiz” ifadesini kullanmış. AK Parti döneminde halkına hakaret eden çok yönetici gördük ama bu kadar açık dille kendi gençlerini aşağılayana ilk defa şahit olduk.  Zamanında FETÖ elebaşısının elini sıktığı için duyduğu gururu ballandırarak anlatan, daha da ileri gidip o ellerini yıkamadığını övünerek söyleyen Zeki Aygün’ün gençlere şuur ve bilinç dersi verecek en son kişi olduğu da elbette ki bu eylemleriyle kanıtlanmıştır.” ifadelerine yer verdi.
KOCAELİ HABERİ

İYİ Parti Kocaeli Medya İlişkilerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Buğra Yiğit Kılıç, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün gençlere yönelik “şuursuz” ve “bilinçsiz” ifadelerine karşı "Zeki Aygün şuur dersi verecek son kişidir" diye cevap verdi. 

İYİ Parti Kocaeli Medya İlişkilerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü, Buğra Yiğit Kılıç, basına gönderdiği tepki açıklamasında “Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, İsrail’le hiç alakası olmayan, distribütörü Kuvveytli olan Sturbacks’a giden gençler için “şuursuz” ve “bilinçsiz” ifadesini kullanmış. AK Parti döneminde halkına hakaret eden çok yönetici gördük ama bu kadar açık dille kendi gençlerini aşağılayana ilk defa şahit olduk.  Zamanında FETÖ elebaşısının elini sıktığı için duyduğu gururu ballandırarak anlatan, daha da ileri gidip o ellerini yıkamadığını övünerek söyleyen Zeki Aygün’ün gençlere şuur ve bilinç dersi verecek en son kişi olduğu da elbette ki bu eylemleriyle kanıtlanmıştır.” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.