KARS ARDAHAN VE IĞDIRLILARIN DARICA BULUŞMASI

Siyaset 18.11.2023 - 15:35, Güncelleme: 18.11.2023 - 16:16
 

KARS ARDAHAN VE IĞDIRLILARIN DARICA BULUŞMASI

KOCAELİ HABERİ
Kars Ardahan Iğdır Sanayici İş Adamları Derneği Marmara KAISİAD tarafından, Darıca sahilindeki Belediye tesislerinde düzenlenen kahvaltı programında, Kars, Ardahan ve Iğdırlı  hemşehriler bir araya geldiler.. Kahvaltı programına başta AK Parti Kocaeli'nin Karslı Milletvekili Veysel Tipioğlu, Darıca Kaymakamı Yüksel Kara ve Darıca Beşlediye Başkanı Muzaffer Bıyık olmak üzere Kocaeli, Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası'nın önde gelen hemşeri siyasetçileri, il ve ilçe başkanları, belediye başkan adayları, iş ve spor insanları ile çok sayıda davetli katılım sağladı.. Konuşmacılar ve davetliler bu güzel kahvaltı organizasyonda emeği geçen Dernek Başkanı Şamil Yalçın ve yönetimine teşekkür ettiler..
KOCAELİ HABERİ

Kars Ardahan Iğdır Sanayici İş Adamları Derneği Marmara KAISİAD tarafından, Darıca sahilindeki Belediye tesislerinde düzenlenen kahvaltı programında, Kars, Ardahan ve Iğdırlı  hemşehriler bir araya geldiler..

Kahvaltı programına başta AK Parti Kocaeli'nin Karslı Milletvekili Veysel Tipioğlu, Darıca Kaymakamı Yüksel Kara ve Darıca Beşlediye Başkanı Muzaffer Bıyık olmak üzere Kocaeli, Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası'nın önde gelen hemşeri siyasetçileri, il ve ilçe başkanları, belediye başkan adayları, iş ve spor insanları ile çok sayıda davetli katılım sağladı..

Konuşmacılar ve davetliler bu güzel kahvaltı organizasyonda emeği geçen Dernek Başkanı Şamil Yalçın ve yönetimine teşekkür ettiler..
Bir 1 kişi görseli olabilir

Bir 3 kişi ve yazı görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.