CHP'nin adayı da belli; En iyi olan Artvinli kazansın..

Siyaset 18.11.2023 - 04:05, Güncelleme: 18.11.2023 - 04:32
 

CHP'nin adayı da belli; En iyi olan Artvinli kazansın..

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
2024 yerel seçimlerinde Ak Parti'nin Kocaeli'de mevcut belediye başkanı Tahir Büyükakın'ı tekrar aday göstermesine kesin gözle bakılırken, gözler CHP'ye çevrildi.. CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak hangi ismin gösterileceği ve İYİ Parti ile diğer millet ittifakı ortaklarının da Kocaeli'de CHP'nin Kocaeli Büyükşehir Belediye başkan adayına destek verip vermeyeceği sorularının cevabı merak ediliyor.. Bu merakı gidermek için CHP Kocaeli'nin en deneyimli ve en önde gelen kişisine sorduk; -CHP'nin Kocaeli Büyükşehir Belediye başkan adayı kim olur? -Yazmazsan söylerim? -Yazamayacaksam eğer öğrenmemin ne anlamı kalır ki.. -Adayı değil, benim ismimi yazmazsan.. -Ha... tamam sizin isminizi yazmam söz.. -Bizim adayımız Haydar bey olur, Haydar Akar.. -Haydar Akar'da Artvinli, Ak Parti'nin adayı Tahir Büyükakın'da aslen Artvin kökenli. Nasıl olacak bu iş? -En iyi olan Artvinli kazansın..
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

2024 yerel seçimlerinde Ak Parti'nin Kocaeli'de mevcut belediye başkanı Tahir Büyükakın'ı tekrar aday göstermesine kesin gözle bakılırken, gözler CHP'ye çevrildi..

CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak hangi ismin gösterileceği ve İYİ Parti ile diğer millet ittifakı ortaklarının da Kocaeli'de CHP'nin Kocaeli Büyükşehir Belediye başkan adayına destek verip vermeyeceği sorularının cevabı merak ediliyor..

Bu merakı gidermek için CHP Kocaeli'nin en deneyimli ve en önde gelen kişisine sorduk;

-CHP'nin Kocaeli Büyükşehir Belediye başkan adayı kim olur?
-Yazmazsan söylerim?
-Yazamayacaksam eğer öğrenmemin ne anlamı kalır ki..
-Adayı değil, benim ismimi yazmazsan..
-Ha... tamam sizin isminizi yazmam söz..
-Bizim adayımız Haydar bey olur, Haydar Akar..
-Haydar Akar'da Artvinli, Ak Parti'nin adayı Tahir Büyükakın'da aslen Artvin kökenli. Nasıl olacak bu iş?
-En iyi olan Artvinli kazansın..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.