BUGÜN GEBZE BÖLGESİNDE KİMİNİN RAKİBİ YOK KİMİNE İSE RAKİP ÇOK

Siyaset 17.11.2023 - 02:55, Güncelleme: 17.11.2023 - 02:55
 

BUGÜN GEBZE BÖLGESİNDE KİMİNİN RAKİBİ YOK KİMİNE İSE RAKİP ÇOK

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Belediye seçimleri için Ak Parti Genel Merkezi tarafından yapılan ilk açıklamada şu ifadeler yer alıyordu; 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde teşkilatımızda aday adaylığı başvuru süreci başlamış bulunmaktadır. Bu kapsamda; -Belediye Başkan aday adaylığı 9 Kasım Perşembe - 17 Kasım Cuma gününe kadar, -Belediye Meclis Üyeliği aday adaylığı başvuruluları ise 9 Kasım Perşembe - 3 Aralık Pazar gününe kadar yapılması gerekmektedir. Aday adayları ön başvurularını basvuru.akparti.org.tr adresi üzerinden gerekli belgelerin sisteme yüklenmesi şeklinde yapılacak olup, evrak asılları İlçe Başkanlığımızda aday adaylığı komisyonuna teslim edilmesi gerekmektedir. Ak Parti Genel Merkezi daha sonra yaptığı ikinci bir açıklama ile Belediye Başkan aday adaylığı başvuru süresini 22 kasım 2023 tarihine kadar uzattı. Pek bu süre içinde Gebze Bölgesinde kaç kişi belediye başkan adaylığı başvurusunda bulundu; Ak Parti Gebze’de şu an için sadece Celal Çelikbilek’in dışında başvuru henüz yok. Ak Parti Dilovası’nda dün itibari ile Mehmet Özay, Recep Laç, Gülay Artut, Orhan Çarıkçı, Sümeyra Sökmen ve Emre Sarıca olmak üzere  6 kişinin belediye başkan adaylık başvurusu alınmış durumda Ak Parti Darıca ve Çayırova ilçelerine ise henüz hiçbir belediye başkan aday adaylık başvurusu yok. Yani bu hafta sonu seçim yapılacak olsa Zinnur Büyükgöz’ün bir ve Hamza Şayir’in altı olmak üzere rakibi çok.
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Belediye seçimleri için Ak Parti Genel Merkezi tarafından yapılan ilk açıklamada şu ifadeler yer alıyordu;

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde teşkilatımızda aday adaylığı başvuru süreci başlamış bulunmaktadır. Bu kapsamda;

-Belediye Başkan aday adaylığı 9 Kasım Perşembe - 17 Kasım Cuma gününe kadar,
-Belediye Meclis Üyeliği aday adaylığı başvuruluları ise 9 Kasım Perşembe - 3 Aralık Pazar gününe kadar yapılması gerekmektedir.

Aday adayları ön başvurularını basvuru.akparti.org.tr adresi üzerinden gerekli belgelerin sisteme yüklenmesi şeklinde yapılacak olup, evrak asılları İlçe Başkanlığımızda aday adaylığı komisyonuna teslim edilmesi gerekmektedir.

Ak Parti Genel Merkezi daha sonra yaptığı ikinci bir açıklama ile Belediye Başkan aday adaylığı başvuru süresini 22 kasım 2023 tarihine kadar uzattı.

Pek bu süre içinde Gebze Bölgesinde kaç kişi belediye başkan adaylığı başvurusunda bulundu;

Ak Parti Gebze’de şu an için sadece Celal Çelikbilek’in dışında başvuru henüz yok.

Ak Parti Dilovası’nda dün itibari ile Mehmet Özay, Recep Laç, Gülay Artut, Orhan Çarıkçı, Sümeyra Sökmen ve Emre Sarıca olmak üzere  6 kişinin belediye başkan adaylık başvurusu alınmış durumda

Ak Parti Darıca ve Çayırova ilçelerine ise henüz hiçbir belediye başkan aday adaylık başvurusu yok.

Yani bu hafta sonu seçim yapılacak olsa Zinnur Büyükgöz’ün bir ve Hamza Şayir’in altı olmak üzere rakibi çok.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.