CHP'li Mehmet Bekaroğlu: Hamas, Filistin’in Kuva-yi Milliyesi’dir

Siyaset 16.11.2023 - 21:30, Güncelleme: 16.11.2023 - 21:30
 

CHP'li Mehmet Bekaroğlu: Hamas, Filistin’in Kuva-yi Milliyesi’dir

KOCAELİ HABERİ
CHP'nin eski milletvekillerinden Mehmet Bekaroğlu, Hamas'ın Filistin'in ‘Kuva-yi Milliyesi’ olduğunu söyledi. Bekaroğlu, yaptığı benzetmeye gelen tepkilere de yanıt verdi. CHP Eski Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, Hamas'ın terör ögütü olduğunu söyleyenlere tepki göstererek "Hamas, Filistin’in ‘Kuva-yi Milliyesi’dir, Müdafaa-yi Hukuk örgütüdür." benzetmesinde bulundu. Bekaroğlu Hamas'ın vatan topraklarını kurtarmak gayesinde olduğunu ifade etti. Sosyal medya platformu Twitter'dan açıklama yapan Bekaroğlu Filistinli çocukların fotoğraflarını paylaşarak "Hadi oradan; Hamas terör örgütüymüş, İsrail, 5 bini çocuk 12 bin Filistinliyi katlederek ‘ayıp’ ediyormuş ama bu işi başlatan Hamas’mış. Allah’tan korkun vicdansızlar! Hamas, Filistin’in ‘Kuva-yi Milliyesi’dir, Müdafaa-yi Hukuk örgütüdür. İşgal altındaki vatan topraklarını kurtarmak, halkının canını, malını, şerefini korumak için savaşanlara başka ne denilebilir?" ifadelerini kullandı. Benzetmeyi beğenmeyen takipçilerine "Filistinliler vatanlarını kurtarmaya çalışmıyor mu?" yanıtını veren Bekaroğlu, "Müzik festivalinde tuvalette saklanan bile ateş ettiler. Tuvalete saklanan var mı diye ateş etmek hangi Allah ın hukukunu sığıyor." diyen takipçisine de "İsrail ve suç ortaklarının her söylediği doğru, öyle mi?" sorusunu yönelterek Hamas'ı savundu.
KOCAELİ HABERİ

CHP'nin eski milletvekillerinden Mehmet Bekaroğlu, Hamas'ın Filistin'in ‘Kuva-yi Milliyesi’ olduğunu söyledi. Bekaroğlu, yaptığı benzetmeye gelen tepkilere de yanıt verdi.

CHP Eski Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, Hamas'ın terör ögütü olduğunu söyleyenlere tepki göstererek "Hamas, Filistin’in ‘Kuva-yi Milliyesi’dir, Müdafaa-yi Hukuk örgütüdür." benzetmesinde bulundu. Bekaroğlu Hamas'ın vatan topraklarını kurtarmak gayesinde olduğunu ifade etti.

Sosyal medya platformu Twitter'dan açıklama yapan Bekaroğlu Filistinli çocukların fotoğraflarını paylaşarak "Hadi oradan; Hamas terör örgütüymüş, İsrail, 5 bini çocuk 12 bin Filistinliyi katlederek ‘ayıp’ ediyormuş ama bu işi başlatan Hamas’mış. Allah’tan korkun vicdansızlar! Hamas, Filistin’in ‘Kuva-yi Milliyesi’dir, Müdafaa-yi Hukuk örgütüdür. İşgal altındaki vatan topraklarını kurtarmak, halkının canını, malını, şerefini korumak için savaşanlara başka ne denilebilir?" ifadelerini kullandı.

Benzetmeyi beğenmeyen takipçilerine "Filistinliler vatanlarını kurtarmaya çalışmıyor mu?" yanıtını veren Bekaroğlu, "Müzik festivalinde tuvalette saklanan bile ateş ettiler. Tuvalete saklanan var mı diye ateş etmek hangi Allah ın hukukunu sığıyor." diyen takipçisine de "İsrail ve suç ortaklarının her söylediği doğru, öyle mi?" sorusunu yönelterek Hamas'ı savundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.