GTO MECLİS BAŞKANI ŞERİFALİOĞLU TEBRİK ETTİ

İlçeler 15.11.2023 - 23:42, Güncelleme: 15.11.2023 - 23:42
 

GTO MECLİS BAŞKANI ŞERİFALİOĞLU TEBRİK ETTİ

KOCAELİ HABERİ
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun Başkan Vekilliğini yürüttüğü Avrupa Ticaret ve Sanayi Odası’nın (Eurochambres) Genel Kurulu Brüksel’de gerçekleştirildi.​​ 2024-25 yılları için Başkan ve Başkan Yardımcıları ve Başkan Vekillerinin seçildiği toplantıda, Hisarcıklıoğlu, Başkan Vekilliği görevine seçildi. Hisarcıklıoğlu, “Uluslararası iş kuruluşlarında ülkemizi ve iş dünyamızı gururla temsil etmeye devam ediyoruz” dedi. Rifat Hisarcıklıoğlu'na yakın arkadaşlığı ile bilinen GTO Meclis Başkanı Oğuz Şerifalioğlu, yayınladığı tebrik mesajında "Brüksel’de gerçekleşen Avrupa Odalar Birliği (Eurochambres) Genel Kurulu’nda, 2024–2025 yılllarında da Eurochambres Başkanlık Divanı’nda Başkan Yardımcısı olarak görev alacak, Ülkemizin Gururu, Değerli Birlik Başkanımız Sn. M.Rifat Hisarcıklıoğlu'nu tebrik eder, yürekten kutlarım." ifadelerine yer verdi.. 
KOCAELİ HABERİ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun Başkan Vekilliğini yürüttüğü Avrupa Ticaret ve Sanayi Odası’nın (Eurochambres) Genel Kurulu Brüksel’de gerçekleştirildi.​​

2024-25 yılları için Başkan ve Başkan Yardımcıları ve Başkan Vekillerinin seçildiği toplantıda, Hisarcıklıoğlu, Başkan Vekilliği görevine seçildi. Hisarcıklıoğlu, “Uluslararası iş kuruluşlarında ülkemizi ve iş dünyamızı gururla temsil etmeye devam ediyoruz” dedi.

Rifat Hisarcıklıoğlu'na yakın arkadaşlığı ile bilinen GTO Meclis Başkanı Oğuz Şerifalioğlu, yayınladığı tebrik mesajında "Brüksel’de gerçekleşen Avrupa Odalar Birliği (Eurochambres) Genel Kurulu’nda, 2024–2025 yılllarında da Eurochambres Başkanlık Divanı’nda Başkan Yardımcısı olarak görev alacak, Ülkemizin Gururu, Değerli Birlik Başkanımız Sn. M.Rifat Hisarcıklıoğlu'nu tebrik eder, yürekten kutlarım." ifadelerine yer verdi.. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.