CHP GEBZE İLÇE BİNASINA NAİL ÇİLER AFİŞİ ASILDI

Siyaset 15.11.2023 - 20:06, Güncelleme: 15.11.2023 - 20:06
 

CHP GEBZE İLÇE BİNASINA NAİL ÇİLER AFİŞİ ASILDI

KOCAELİ HABERİ
CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler’in “Gebze Adıyla Bir İl Kurulması Hakkında Kanun Teklifi” TBMM Genel Kurulunda gündeme alınması için görüşüldü. Çiler’in teklifi Ak Parti ve MHP oylarıyla reddedildi. Lakin Nail Çiler kürsüden yaptığı konuşmda Gebze'yi ve Gebze'nin büyüklüğünü öylesine bir kapsamlı anlattı ki, gerek Mecliste onu dinleyen milletvekilleri gerekse de TRT 3 TV'de o konuşmayı izleyen yüzbinlerce insanlar, Gebze konusunda çok tafsilatlı bir bilgiye sahip oldular.. Yani Nail Çiler, Gebze'yi kanun teklifi ile il yapamadı ama Gebze'nin inanılmaz bir reklamını yaptı.. CHP GEBZE İLÇE BİNASINA NAİL ÇİLER AFİŞİ ASILDI Nail Çiler’in “Gebze Adıyla Bir İl Kurulması Hakkında Kanun Teklifi” TBMM Genel Kurulunda, Ak Parti ve MHP oylarıyla reddedilmesi Gebze'de tepkilere neden olurken, sosyal medyada da tepkiler yükseldi. CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan'da, milletvekilleri Nail Çiler'in bu teklifinin arkasında durarak bugün CHP Gebze İlçe Örgüt binasına büyük bir Nail Çiler afişi astırdı.. Afişin üzerinde Nail Çiler'in fotoğrafının yanısıra "GEBZEMİZİN İL OLMASI HAKKINDA GEBZE MİLLETVEKİLİMİZ NAİL ÇİLER'İN TBMM'YE VERDİĞİ ÖNERGE, AKP VE MHP OYLARIYLA REDDEDİLDİ" sözleri yazılıydı..  
KOCAELİ HABERİ

CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler’in “Gebze Adıyla Bir İl Kurulması Hakkında Kanun Teklifi” TBMM Genel Kurulunda gündeme alınması için görüşüldü. Çiler’in teklifi Ak Parti ve MHP oylarıyla reddedildi.

Lakin Nail Çiler kürsüden yaptığı konuşmda Gebze'yi ve Gebze'nin büyüklüğünü öylesine bir kapsamlı anlattı ki, gerek Mecliste onu dinleyen milletvekilleri gerekse de TRT 3 TV'de o konuşmayı izleyen yüzbinlerce insanlar, Gebze konusunda çok tafsilatlı bir bilgiye sahip oldular..

Yani Nail Çiler, Gebze'yi kanun teklifi ile il yapamadı ama Gebze'nin inanılmaz bir reklamını yaptı..

CHP GEBZE İLÇE BİNASINA NAİL ÇİLER AFİŞİ ASILDI

Nail Çiler’in “Gebze Adıyla Bir İl Kurulması Hakkında Kanun Teklifi” TBMM Genel Kurulunda, Ak Parti ve MHP oylarıyla reddedilmesi Gebze'de tepkilere neden olurken, sosyal medyada da tepkiler yükseldi.

CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan'da, milletvekilleri Nail Çiler'in bu teklifinin arkasında durarak bugün CHP Gebze İlçe Örgüt binasına büyük bir Nail Çiler afişi astırdı..

Afişin üzerinde Nail Çiler'in fotoğrafının yanısıra "GEBZEMİZİN İL OLMASI HAKKINDA GEBZE MİLLETVEKİLİMİZ NAİL ÇİLER'İN TBMM'YE VERDİĞİ ÖNERGE, AKP VE MHP OYLARIYLA REDDEDİLDİ" sözleri yazılıydı..

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.