AK PARTİ GEBZE ONLARI PLAKETLERLE UĞURLADI

Siyaset 15.11.2023 - 05:32, Güncelleme: 15.11.2023 - 05:32
 

AK PARTİ GEBZE ONLARI PLAKETLERLE UĞURLADI

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, 2024 yerel seçimlerinde Gebze Belediye Meclis üyesi aday adayı olmak için İlçe Yönetim Kurulu üyeliği görevlerinden istifa eden sekiz arkadaşına tek tek plaket takdim ederek uğurladı.. Recep Kaya çok duygusal anların yaşandığı o uğurlamayı sosyal medyadan "31 Mart 2024 Tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler seçiminde Belediye meclis üyeliği aday adaylığı için ilçe yönetimimizden istifa eden Mustafa Önal, Selim Malkoç, Emrullah Bilgin, Nevzat Gülmen, Enes Koçer, Mustafa Ateş, Vedat Gülcan ve Fuat Han’a bugune kadar teşkilatımızdaki hizmetlerden dolayı teşekkür palaketi takmiminde bulunduk. Tüm adaylara başarılar diliyorum." sözleri ile paylaştı..  
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, 2024 yerel seçimlerinde Gebze Belediye Meclis üyesi aday adayı olmak için İlçe Yönetim Kurulu üyeliği görevlerinden istifa eden sekiz arkadaşına tek tek plaket takdim ederek uğurladı..

Recep Kaya çok duygusal anların yaşandığı o uğurlamayı sosyal medyadan "31 Mart 2024 Tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler seçiminde Belediye meclis üyeliği aday adaylığı için ilçe yönetimimizden istifa eden Mustafa Önal, Selim Malkoç, Emrullah Bilgin, Nevzat Gülmen, Enes Koçer, Mustafa Ateş, Vedat Gülcan ve Fuat Han’a bugune kadar teşkilatımızdaki hizmetlerden dolayı teşekkür palaketi takmiminde bulunduk. Tüm adaylara başarılar diliyorum." sözleri ile paylaştı..

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.