CHP GEBZE'DEN İYİ PARTİ'YE SEÇİM DALI

Siyaset 15.11.2023 - 05:18, Güncelleme: 15.11.2023 - 05:19
 

CHP GEBZE'DEN İYİ PARTİ'YE SEÇİM DALI

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
İYİ Parti Denel Başkanı Meral Akşener her ne kadar "2024 yerel seçimlerinde her yerde kendi adaylarımız ile seçime gireceğiz" diyerek CHP ile ittifak kapılarını kapatmış olsa dhi İYİ ve CHP'li il ve ilçe kurmayları, kendi bölgelerinde seçim kazanabilmek için yerel ittifalara kapı aralamaya devam ediyorlar.. CHP'nin Gebze'de ki oylarının tek başına seçim kazanmaya yetmeyeceğini çok iyi bilen CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan dün İYİ Parti Gebze ilçe başkanı Av. Uğur Demir'i ziyaret ederek yerel seçim süreci ile ilgili bir sohbet gerçekleştirdi Başkan Uğur Demir, Gebze siyaset kulislerinde dikkat çeken bu ziyareti sosyal medyadan "Cumhuriyet Halk Partisi Gebze İlçe Başkanı Sn.Gökhan Orhan Ağabey’imi ilçe teşkilatımızda ağırladık. Yerel seçimler öncesi istişarelerde bulunduk. Kendisine nazik ziyareti ve hoş sohbetinden ötürü teşekkür ederiz. Gökhan Orhan ile birlikte İYİ Parti Gebze İlçe Başkanlığı'da." sözleri ile duyurdu..
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

İYİ Parti Denel Başkanı Meral Akşener her ne kadar "2024 yerel seçimlerinde her yerde kendi adaylarımız ile seçime gireceğiz" diyerek CHP ile ittifak kapılarını kapatmış olsa dhi İYİ ve CHP'li il ve ilçe kurmayları, kendi bölgelerinde seçim kazanabilmek için yerel ittifalara kapı aralamaya devam ediyorlar..

CHP'nin Gebze'de ki oylarının tek başına seçim kazanmaya yetmeyeceğini çok iyi bilen CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan dün İYİ Parti Gebze ilçe başkanı Av. Uğur Demir'i ziyaret ederek yerel seçim süreci ile ilgili bir sohbet gerçekleştirdi

Başkan Uğur Demir, Gebze siyaset kulislerinde dikkat çeken bu ziyareti sosyal medyadan "Cumhuriyet Halk Partisi Gebze İlçe Başkanı Sn.Gökhan Orhan Ağabey’imi ilçe teşkilatımızda ağırladık. Yerel seçimler öncesi istişarelerde bulunduk. Kendisine nazik ziyareti ve hoş sohbetinden ötürü teşekkür ederiz. Gökhan Orhan ile birlikte İYİ Parti Gebze İlçe Başkanlığı'da." sözleri ile duyurdu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.