Büyükakın Gebze esnafıyla Izgara Dönercide bir araya geldi

İlçeler 14.11.2023 - 10:33, Güncelleme: 14.11.2023 - 10:33
 

Büyükakın Gebze esnafıyla Izgara Dönercide bir araya geldi

KOCAELİ HABERİ
Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Gebze İnönü Mahallesi esnafıyla ızgara dönercide bir araya geldi. Gebze’de vatandaş ve esnaf buluşmalarını sürdüren Başkan Büyükakın’a Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ve teknik ekipler eşlik etti. Gebze İnönü Mahallesi esnafıyla sabah kahvaltısında bir araya gelen Başkan Büyükakın, Gebze’de hayata geçirilen ve yapılması planlanan çalışmalarla ilgili vatandaşlara bilgi aktardı. Soru cevap şeklinde geçen buluşmada vatandaşların fikir ve düşüncelerini de dinleyen Başkan Büyükakın, “Biz buraya anlatmak için değil, dinlemek için geldik. Sohbet edelim, sizlerle istişare edelim istiyoruz. Şehrimize ve ilçemize yönelik düşüncelerinizi almak için buradayız. Şeffaf ve katılımcı bir belediye anlayışla hizmetlerimizi sürdürüyoruz” dedi.
KOCAELİ HABERİ

Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Gebze İnönü Mahallesi esnafıyla ızgara dönercide bir araya geldi. Gebze’de vatandaş ve esnaf buluşmalarını sürdüren Başkan Büyükakın’a Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ve teknik ekipler eşlik etti.

Gebze İnönü Mahallesi esnafıyla sabah kahvaltısında bir araya gelen Başkan Büyükakın, Gebze’de hayata geçirilen ve yapılması planlanan çalışmalarla ilgili vatandaşlara bilgi aktardı. Soru cevap şeklinde geçen buluşmada vatandaşların fikir ve düşüncelerini de dinleyen Başkan Büyükakın, “Biz buraya anlatmak için değil, dinlemek için geldik. Sohbet edelim, sizlerle istişare edelim istiyoruz. Şehrimize ve ilçemize yönelik düşüncelerinizi almak için buradayız. Şeffaf ve katılımcı bir belediye anlayışla hizmetlerimizi sürdürüyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.