GTO BAŞKANI ASLANTAŞ'TAN KÖKLÜ DOSTA ŞANTİYE ZİYARETİ

İlçeler 13.11.2023 - 17:23, Güncelleme: 13.11.2023 - 17:23
 

GTO BAŞKANI ASLANTAŞ'TAN KÖKLÜ DOSTA ŞANTİYE ZİYARETİ

KOCAELİ HABERİ
Gebze Ticaret Odası Başkanı Abdurrahman Aslantaş uzun yıllara dayalı en köklü arkadaşlarından birisi olan Gebze eski belediye başkan yardımcısı Metin Gökçe'yi yeni yapacağı inşaatın şantiyesinde ziyaret etti.. Gebze Ticaret Odası bu ziyareti resmi sosyal medya sayfasından "İş İnsanı Sayın Metin Gökçe'nin bölgemize kazandıracağı yeni projesinin şantiyesini Yönetim Kurulu Başkanımız Abdurrahman Aslantaş; GİRİB Genel Başkanı Kemal Tokmak ile birlikte ziyaret etti." sözleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Gebze Ticaret Odası Başkanı Abdurrahman Aslantaş uzun yıllara dayalı en köklü arkadaşlarından birisi olan Gebze eski belediye başkan yardımcısı Metin Gökçe'yi yeni yapacağı inşaatın şantiyesinde ziyaret etti..

Gebze Ticaret Odası bu ziyareti resmi sosyal medya sayfasından "İş İnsanı Sayın Metin Gökçe'nin bölgemize kazandıracağı yeni projesinin şantiyesini Yönetim Kurulu Başkanımız Abdurrahman Aslantaş; GİRİB Genel Başkanı Kemal Tokmak ile birlikte ziyaret etti." sözleri ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.