ATATÜRK GEBZE'DE TÖRENLE ANILDI

İlçeler 10.11.2023 - 10:19, Güncelleme: 10.11.2023 - 10:33
 

ATATÜRK GEBZE'DE TÖRENLE ANILDI

KOCAELİ HABERİ
Cumhuriyetimizin kurucusu ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 85.inci yıldönümünde Gebze Kent Meydanında törenle anıldı.. Gebze Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit, CHP Kocaeli milletvekili Nail Çiler ve Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'ün yanısıra kent protokolü, siyasi partive STK temsilcilerinin yanısıra çok sayıda vatandaş ve okul öğrencilerinin katılım sağladığı anma töreninde Atatürk'ün anıtına çelenk sunma yapıldı ve ardından saygı duruşu gerçekleştirildi.. Günün anlam ve önemi üzerine yapılan konuşmaların ardından tören son buldu..
KOCAELİ HABERİ

Cumhuriyetimizin kurucusu ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 85.inci yıldönümünde Gebze Kent Meydanında törenle anıldı..

Gebze Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit, CHP Kocaeli milletvekili Nail Çiler ve Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'ün yanısıra kent protokolü, siyasi partive STK temsilcilerinin yanısıra çok sayıda vatandaş ve okul öğrencilerinin katılım sağladığı anma töreninde Atatürk'ün anıtına çelenk sunma yapıldı ve ardından saygı duruşu gerçekleştirildi..

Günün anlam ve önemi üzerine yapılan konuşmaların ardından tören son buldu..
Bir 14 kişi görseli olabilir
Bir 13 kişi ve yazı görseli olabilir
Bir 9 kişi görseli olabilir
Bir 8 kişi görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.