AK PARTİ ADAY ADAYLIK ÜCRETLERİ BELLİ OLDU

Siyaset 09.11.2023 - 17:34, Güncelleme: 09.11.2023 - 17:34
 

AK PARTİ ADAY ADAYLIK ÜCRETLERİ BELLİ OLDU

KOCAELİ HABERİ
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, bugün parti genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında, 2024 yerel seçimleri aday adaylığı sürecine ilişkin açıklamalarda bulundu.. Aday başvurularının bugün itibariyle başlayacağını bildiren Yavuz “17 Kasım’a kadar devam edecek. Meclis üyesi, il genel meclisi üyeliği başvuruları da bugün başlayacak, 3 Aralık’a kadar devam edecek” dedi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, " AK Parti’de büyükşehir belediye başkan aday adaylığı için için 50 bin TL, il belediye başkan aday adaylığı için 30 bin, ilçe belediye başkan aday adaylığı için de 20 bin TL bağış alınması kararlaştırıldı. Bağışlar tüm dünyanın gözleri önünde soykırıma varan saldırılardan etkilenen Gazzeli kardeşlerimiz için AFAD tarafından kendilerine ulaştırılacak. Bundan sonraki seçimlerde de dijital süreçleri devreye alıp çevreye katkı sağlamak istiyoruz. Bağışlar Gazze’ye gitsin istedik" dedi..
KOCAELİ HABERİ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, bugün parti genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında, 2024 yerel seçimleri aday adaylığı sürecine ilişkin açıklamalarda bulundu..

Aday başvurularının bugün itibariyle başlayacağını bildiren Yavuz “17 Kasım’a kadar devam edecek. Meclis üyesi, il genel meclisi üyeliği başvuruları da bugün başlayacak, 3 Aralık’a kadar devam edecek” dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, " AK Parti’de büyükşehir belediye başkan aday adaylığı için için 50 bin TL, il belediye başkan aday adaylığı için 30 bin, ilçe belediye başkan aday adaylığı için de 20 bin TL bağış alınması kararlaştırıldı. Bağışlar tüm dünyanın gözleri önünde soykırıma varan saldırılardan etkilenen Gazzeli kardeşlerimiz için AFAD tarafından kendilerine ulaştırılacak. Bundan sonraki seçimlerde de dijital süreçleri devreye alıp çevreye katkı sağlamak istiyoruz. Bağışlar Gazze’ye gitsin istedik" dedi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.