CHP İLÇE ÖRGÜTÜNDEN ANLAMLI ETKİNLİK

Siyaset 09.11.2023 - 17:07, Güncelleme: 09.11.2023 - 17:07
 

CHP İLÇE ÖRGÜTÜNDEN ANLAMLI ETKİNLİK

KOCAELİ HABERİ
CHP Karamürsel İlçe Başkanı Anıl Aksu ve yönetim kurulu üyeleri ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 85. yıldönümünde anlamlı bir etkinliğe imza attılar.. CHP Karamürsel ilçe örgütü içinde Mustafa Kemal Atatürk'ün yaşamından karelerin yer aldığı bir fotoğraf sergisi düzenleten İlçe Başkanı Anıl Aksu, sergilerine katılımın ve ilginin yoğunluğu karşısında duygularını "Mutlu ve umutlu olduk, gururlandık. Atamızı andığımız bugün bizimle olan herkese çok teşekkür ederiz." sözleri ile ifade etti.
KOCAELİ HABERİ

CHP Karamürsel İlçe Başkanı Anıl Aksu ve yönetim kurulu üyeleri ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 85. yıldönümünde anlamlı bir etkinliğe imza attılar..

CHP Karamürsel ilçe örgütü içinde Mustafa Kemal Atatürk'ün yaşamından karelerin yer aldığı bir fotoğraf sergisi düzenleten İlçe Başkanı Anıl Aksu, sergilerine katılımın ve ilginin yoğunluğu karşısında duygularını "Mutlu ve umutlu olduk, gururlandık. Atamızı andığımız bugün bizimle olan herkese çok teşekkür ederiz." sözleri ile ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.