BAŞKAN TALUS ONLARA GİTTİ

Siyaset 09.11.2023 - 16:27, Güncelleme: 09.11.2023 - 16:27
 

BAŞKAN TALUS ONLARA GİTTİ

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Kocaeli Dr. Şahin Talus bugün İHH Kocaeli İl Temsilciliğini ziyaret giderek, İsrail'in Gazze'de yaptığı vahşet ve oradaki yardıma muhtaç insanlar için ne gibi yardımlar yapıldığı ve yapılabileceği konusunda fikir alışverişinde bulundu.. Dr.Şahin Talus bu ziyareti sosyal medyadan "İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) Kocaeli Şube Başkanı İsmail Yeşildal ve yönetimini ziyaret ettik. Dünyanın dört bir köşesinde sıkıntıya düşmüş bütün mazlumların yanında olmak için gayret gösteren İHH’ya çalışmalarında başarılar diliyoruz." ifadeleri ile paylaştı..  
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Kocaeli Dr. Şahin Talus bugün İHH Kocaeli İl Temsilciliğini ziyaret giderek, İsrail'in Gazze'de yaptığı vahşet ve oradaki yardıma muhtaç insanlar için ne gibi yardımlar yapıldığı ve yapılabileceği konusunda fikir alışverişinde bulundu..

Dr.Şahin Talus bu ziyareti sosyal medyadan "İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) Kocaeli Şube Başkanı İsmail Yeşildal ve yönetimini ziyaret ettik. Dünyanın dört bir köşesinde sıkıntıya düşmüş bütün mazlumların yanında olmak için gayret gösteren İHH’ya çalışmalarında başarılar diliyoruz." ifadeleri ile paylaştı..

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.