SAADET GEBZE CHP'Lİ NAİL ÇİLER'İ DE UNUTMADI

Siyaset 08.11.2023 - 17:27, Güncelleme: 08.11.2023 - 17:27
 

SAADET GEBZE CHP'Lİ NAİL ÇİLER'İ DE UNUTMADI

KOCAELİ HABERİ
Saadet Partisi Gebze İlçe Yönetim Kurulu Üyelerinden Siyasi İşler Başkanı Maarif Balıkçı, Teşkilat Başkanı Recep Tütüncü, İlçe Sekreteri ve Tesis Sorumlusu Şaban Atalı,Ekonomik Kurul Başkanı Yunus Karakaya, Mali İşler Birim Başkanı Mehmet Agar İle İlçe Yöneticilerinden Mustafa Demirkan, Recep Ballı ve Nuray Ballı birlikte Ankara'ya giderek Saadet Partisi TBMM Grup toplantsına katıldılar. Gazze'ye gitmek için yola çıkan Milletvekilleri ile Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun Genel Kurul konuşmalarını dinledikten sonra SP Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez İle CHP Kocaeli milletvekili Nail Çiler'i Meclisteki çalışma odalarında ayrı ayrı ziyaret ederek ülke meseleleri, Filistin ve Gebze hakkında istişarelerde ulundular.
KOCAELİ HABERİ

Saadet Partisi Gebze İlçe Yönetim Kurulu Üyelerinden Siyasi İşler Başkanı Maarif Balıkçı, Teşkilat Başkanı Recep Tütüncü, İlçe Sekreteri ve Tesis Sorumlusu Şaban Atalı,Ekonomik Kurul Başkanı Yunus Karakaya, Mali İşler Birim Başkanı Mehmet Agar İle İlçe Yöneticilerinden Mustafa Demirkan, Recep Ballı ve Nuray Ballı birlikte Ankara'ya giderek Saadet Partisi TBMM Grup toplantsına katıldılar.

Gazze'ye gitmek için yola çıkan Milletvekilleri ile Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun Genel Kurul konuşmalarını dinledikten sonra SP Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez İle CHP Kocaeli milletvekili Nail Çiler'i Meclisteki çalışma odalarında ayrı ayrı ziyaret ederek ülke meseleleri, Filistin ve Gebze hakkında istişarelerde ulundular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.