MHP GEBZE'NİN ACI KAYBI

Yaşam 07.11.2023 - 11:44, Güncelleme: 07.11.2023 - 12:22
 

MHP GEBZE'NİN ACI KAYBI

KOCAELİ HABERİ
1979 yılında uğradığı menfur bir saldırı sonucu yaşamını kaybeden MHP Gebze İlçe Başkanı Yılmaz Taşkın’ın eşi Dürdane Taşkın vefat etti. MHP Gebze İlçe Başkanı Ali Yalsız bu acı haberi sosyal medyadan "MHP Gebze Şehit İlçe Başkanımız Yılmaz Taşkın Başkanımızın eşi Dürdane annemiz hakkın rahmetine kavuşmuştur.Cenazesi bugün İkindi namazına müteakip Çoban Mustafa Paşa Camii'nden kaldırılacaktır. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun." mesajı ile duyurdu. Merhumeye Allah'tan rahmet kederli ailesine sabır ve başsağlığı dileriz..
KOCAELİ HABERİ

1979 yılında uğradığı menfur bir saldırı sonucu yaşamını kaybeden MHP Gebze İlçe Başkanı Yılmaz Taşkın’ın eşi Dürdane Taşkın vefat etti.

MHP Gebze İlçe Başkanı Ali Yalsız bu acı haberi sosyal medyadan "MHP Gebze Şehit İlçe Başkanımız Yılmaz Taşkın Başkanımızın eşi Dürdane annemiz hakkın rahmetine kavuşmuştur.Cenazesi bugün İkindi namazına müteakip Çoban Mustafa Paşa Camii'nden kaldırılacaktır. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun." mesajı ile duyurdu.

Merhumeye Allah'tan rahmet kederli ailesine sabır ve başsağlığı dileriz..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.