ÇİLER VE YILDIZLI'DAN TEK KANKO'DAN İSE ÇİFTE KUTLAMA

Siyaset 05.11.2023 - 13:35, Güncelleme: 05.11.2023 - 14:03
 

ÇİLER VE YILDIZLI'DAN TEK KANKO'DAN İSE ÇİFTE KUTLAMA

KOCAELİ HABERİ
CHP kocaeli milletvekilleri Muhip Kanko, Harun Yıldızlı ve Nail Çiler, CHP Kurultayı öncesinde mevcut Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na tam desteklerini belli etmişlerdi. Özgür Özel'in CHP Kurultayında yeni genel başkan seçilmesi sonrasında Yıldızlı ve Çiler'den tek, diğer milletvekili Muhip Kanko'dan ise çifte kutlama mesajı geldi..  Kılıçdaroğlu'nun Tunceli'den hemşerisi ve yakın arkadaşı olan Muhip Kanko, Özgür Özel'in yeni genel başkan seçilmesinin hemen sonrasında "Hayırlı olsun.Yeni genel başkanımız Sn. Özgür Özel’i kutluyor başarılar diliyorum. Asıl olan CHP dir. Yeni başarılara yelken açmalıyız. …. Sn. Kılıçdaroğlu na CHP ye katkıları için teşekkür ediyorum.." şeklinde ilk mesajını yayınladı. Muhip Kanko bu ilk mesajından 6 saat sonra bu kez Özgür Özel ile seçim öncesinde çekilmiş birbirlerini kucakladığı fotoğraf karesi eşliğinde yayınladığı ikinci mesajında "Hiç bir partide olmayan ve demokratik bir havada geçen, partimize ve partililerimize yakışır bir şekilde gerçekleşen 38. Olağan Kurultayımızda Genel Başkan seçilen Sayın Özgür Özel'i kutluyor, başarılar diliyorum. 2010 yılından bugüne kadar Genel Başkanlık görevini büyük bir özveriyle yürüten Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na partimiz için verdiği tüm emekleri için teşekkür ediyorum." ifadelerine yer verdi. Harun Özgür Yıldızlı, Özgür Özel'in yeni genel başkan seçilmesinin 1 saat sonrasında yine Özgür Özel ile birlikte şekilmiş eski bir fotoğraf karesi eşliğinde yayınladığı mesajında "38.Olağan Kurultayımızda, değerli kurultay delegelerimizin oylarıyla Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı olarak seçilen TBMM Grup Başkanımız, Manisa Milletvekilimiz ve yeni Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel'i tebrik ediyorum. Öncelikle 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde başarıyı artırma hedefi olmak üzere Cumhuriyet Halk Partisini Türkiye'de birinci parti yapmak, iktidar yapmak için hep birlikte son nefesimize kadar omuza omuza mücadele edeceğiz. Yolumuz açık olsun Sayın Genel Başkanım." ifadelerine yer verdi. Diğer milletvekili Kocaeli Nail Çiler ise sÖzgür Özel'in seçilme kararının açıklanmasından 5 saat sonra sadece Özgür Özel ve Kılıçdaroğlu'nun birlikteki fotoğraf karesi eşliğinde "38. Kurultayımızda Genel Başkanımız seçilen Sayın Özgür Özel’i tebrik ediyor, partimiz ve milletimiz için hayırlı olmasını diliyorum. Önceki Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na verdiği adalet ve demokrasi mücadelesi için teşekkür ediyor, partimize yaptığı katkılar için şükranlarımı sunuyorum." mesajı ile kutladı
KOCAELİ HABERİ

CHP kocaeli milletvekilleri Muhip Kanko, Harun Yıldızlı ve Nail Çiler, CHP Kurultayı öncesinde mevcut Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na tam desteklerini belli etmişlerdi. Özgür Özel'in CHP Kurultayında yeni genel başkan seçilmesi sonrasında Yıldızlı ve Çiler'den tek, diğer milletvekili Muhip Kanko'dan ise çifte kutlama mesajı geldi.. 

Kılıçdaroğlu'nun Tunceli'den hemşerisi ve yakın arkadaşı olan Muhip Kanko, Özgür Özel'in yeni genel başkan seçilmesinin hemen sonrasında "Hayırlı olsun.Yeni genel başkanımız Sn. Özgür Özel’i kutluyor başarılar diliyorum. Asıl olan CHP dir. Yeni başarılara yelken açmalıyız. …. Sn. Kılıçdaroğlu na CHP ye katkıları için teşekkür ediyorum.." şeklinde ilk mesajını yayınladı.

Muhip Kanko bu ilk mesajından 6 saat sonra bu kez Özgür Özel ile seçim öncesinde çekilmiş birbirlerini kucakladığı fotoğraf karesi eşliğinde yayınladığı ikinci mesajında "Hiç bir partide olmayan ve demokratik bir havada geçen, partimize ve partililerimize yakışır bir şekilde gerçekleşen 38. Olağan Kurultayımızda Genel Başkan seçilen Sayın Özgür Özel'i kutluyor, başarılar diliyorum. 2010 yılından bugüne kadar Genel Başkanlık görevini büyük bir özveriyle yürüten Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na partimiz için verdiği tüm emekleri için teşekkür ediyorum." ifadelerine yer verdi.

Harun Özgür Yıldızlı, Özgür Özel'in yeni genel başkan seçilmesinin 1 saat sonrasında yine Özgür Özel ile birlikte şekilmiş eski bir fotoğraf karesi eşliğinde yayınladığı mesajında "38.Olağan Kurultayımızda, değerli kurultay delegelerimizin oylarıyla Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı olarak seçilen TBMM Grup Başkanımız, Manisa Milletvekilimiz ve yeni Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel'i tebrik ediyorum. Öncelikle 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde başarıyı artırma hedefi olmak üzere Cumhuriyet Halk Partisini Türkiye'de birinci parti yapmak, iktidar yapmak için hep birlikte son nefesimize kadar omuza omuza mücadele edeceğiz. Yolumuz açık olsun Sayın Genel Başkanım." ifadelerine yer verdi.

Diğer milletvekili Kocaeli Nail Çiler ise sÖzgür Özel'in seçilme kararının açıklanmasından 5 saat sonra sadece Özgür Özel ve Kılıçdaroğlu'nun birlikteki fotoğraf karesi eşliğinde "38. Kurultayımızda Genel Başkanımız seçilen Sayın Özgür Özel’i tebrik ediyor, partimiz ve milletimiz için hayırlı olmasını diliyorum. Önceki Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na verdiği adalet ve demokrasi mücadelesi için teşekkür ediyor, partimize yaptığı katkılar için şükranlarımı sunuyorum." mesajı ile kutladı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.