DİLAN POLAT VE KARDEŞİ SILA DOĞU ADLİYEDE KAVGA MI ETTİ?

Güncel 04.11.2023 - 15:13, Güncelleme: 04.11.2023 - 15:13
 

DİLAN POLAT VE KARDEŞİ SILA DOĞU ADLİYEDE KAVGA MI ETTİ?

KOCAELİ HABERİ
Kara para aklama suçu işledikleri iddiası ile adliyeye sevk edilen Dilan Polat ve kardeşi Sıla Doğu adliyede kavga ettiği şeklindeki haberi göre Sıla Doğu, kardeşi Dilan Polat’ın üzerine yürüdü.. Gazete Magazin'de yer alan habere göre, kara para aklama ve vergi kaçakçılığı suçlarından dolayı Salı günü gözaltına alınan Engin Polat, Dilan Polat ve Sıla Doğu'nun aralarında bulunduğu 18 kişi emniyetteki işlemlerin ardından Anadolu Adliyesi'ne sevk edildi. Dilan Polat ve kardeşi Sıla Doğu'nun adliye koridorlarında kavga ettiği ileri sürüldü. ÜZERİNE YÜRÜDÜ Sıla Doğu'nun adliye koridorunda kardeşi Dilan Polat'a "Senin görgüsüz ve aşırı hareketlerinden dolayı buradayız" diyerek bağırdığı iddia edildi. Bu sırada Sıla Doğu’nun daha sonra Dilan Polat’ın üzerine yürüdüğü öne sürüldü.
KOCAELİ HABERİ

Kara para aklama suçu işledikleri iddiası ile adliyeye sevk edilen Dilan Polat ve kardeşi Sıla Doğu adliyede kavga ettiği şeklindeki haberi göre Sıla Doğu, kardeşi Dilan Polat’ın üzerine yürüdü..

Gazete Magazin'de yer alan habere göre, kara para aklama ve vergi kaçakçılığı suçlarından dolayı Salı günü gözaltına alınan Engin Polat, Dilan Polat ve Sıla Doğu'nun aralarında bulunduğu 18 kişi emniyetteki işlemlerin ardından Anadolu Adliyesi'ne sevk edildi.

Dilan Polat ve kardeşi Sıla Doğu'nun adliye koridorlarında kavga ettiği ileri sürüldü.

ÜZERİNE YÜRÜDÜ

Sıla Doğu'nun adliye koridorunda kardeşi Dilan Polat'a "Senin görgüsüz ve aşırı hareketlerinden dolayı buradayız" diyerek bağırdığı iddia edildi. Bu sırada Sıla Doğu’nun daha sonra Dilan Polat’ın üzerine yürüdüğü öne sürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.