GEBZELİLER DERNEĞİNDEN AK PARTİ GEBZE'YE DİKKAT ÇEKEN ZİYARET

Siyaset 04.11.2023 - 09:52, Güncelleme: 04.11.2023 - 09:52
 

GEBZELİLER DERNEĞİNDEN AK PARTİ GEBZE'YE DİKKAT ÇEKEN ZİYARET

KOCAELİ HABERİ
2024 Yerel seçimlerine doğru takvim hızla ilerlerken siyaset kulislerinden en çok merak edilenlerden birisi de, siyasi partilerden Gebze'nin yerlisi bir siyasetçinin Belediye Başkan adayı gösterilip gösterilmeyeceği sorusunun cevabı oluyor. Gebze'nin yerlisi olan tanınmış siyasetçilerden Sadık Güvenç'in İYİ Parti Gebze Belediye Başkan adayı olması hemen hemen kesinleşirken, gözler Ak Parti ve CHP'de idi. Gebze'liler Sosyal Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu aylık toplantısı geçtiğimiz akşam Dernek Başkan Cevat Seyran ve Gebze Belediye başkan yardımcısı Sedat Çelik, Kocaeli Kent Konseyi Başkan yardımcısı Mehmet Başaran, GTO Başkan yardımcısı Kayhan Özler'in de aralarında olduğu yönetim kurulu üyelerinin tam katılımıyla gerçekleştirilirken, 2024 yerel seçimlerei ve belediye başkan adayları ile ilgili bir gündemin konuşulup konuşulmadığı da merak edildi.  GEBZELİLER DERNEĞİNDEN AK PARTİ GEBZE'YE DİKKAT ÇEKEN ZİYARET Gebzeliler Derneğinin bu toplantısının hemen akabinde Gebzeliler Dernek Başkan Cevat Seyran ve Dernek yöneticisi olan Ak Prati Gebze eski ilçe yönetim kurulu üyesi Mustafa Demir birlikte Ak Parti Gebze İlçe Teşkilatını ziyaret ederek ilçe başkanı Recep Kaya ile bir görüşme gerçekleştirdiler.   Recep Kaya bu ziyareti "Nazik ziyaretlerinden dolayı Gebzeliler Dernek Başkanı Cevat Seyran ve Önceki dönem ilçe yöneticimiz Mustafa Demir’e teşekkür ediyorum." sözleri ile duyururken, siyaset kulislerinde ise "Gebzeliler Derneğinin, Ak Parti Gebze'den Gebze'nin yerli başkan ve meclis üyesi adaylarına gereken önemi verilmesi yönündeki dernek taleplerini iletttiler" şeklinde yorumlar yapıldı..
KOCAELİ HABERİ

2024 Yerel seçimlerine doğru takvim hızla ilerlerken siyaset kulislerinden en çok merak edilenlerden birisi de, siyasi partilerden Gebze'nin yerlisi bir siyasetçinin Belediye Başkan adayı gösterilip gösterilmeyeceği sorusunun cevabı oluyor.

Gebze'nin yerlisi olan tanınmış siyasetçilerden Sadık Güvenç'in İYİ Parti Gebze Belediye Başkan adayı olması hemen hemen kesinleşirken, gözler Ak Parti ve CHP'de idi.

Gebze'liler Sosyal Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu aylık toplantısı geçtiğimiz akşam Dernek Başkan Cevat Seyran ve Gebze Belediye başkan yardımcısı Sedat Çelik, Kocaeli Kent Konseyi Başkan yardımcısı Mehmet Başaran, GTO Başkan yardımcısı Kayhan Özler'in de aralarında olduğu yönetim kurulu üyelerinin tam katılımıyla gerçekleştirilirken, 2024 yerel seçimlerei ve belediye başkan adayları ile ilgili bir gündemin konuşulup konuşulmadığı da merak edildi. 

GEBZELİLER DERNEĞİNDEN AK PARTİ GEBZE'YE DİKKAT ÇEKEN ZİYARET
Gebzeliler Derneğinin bu toplantısının hemen akabinde Gebzeliler Dernek Başkan Cevat Seyran ve Dernek yöneticisi olan Ak Prati Gebze eski ilçe yönetim kurulu üyesi Mustafa Demir birlikte Ak Parti Gebze İlçe Teşkilatını ziyaret ederek ilçe başkanı Recep Kaya ile bir görüşme gerçekleştirdiler.  

Recep Kaya bu ziyareti "Nazik ziyaretlerinden dolayı Gebzeliler Dernek Başkanı Cevat Seyran ve Önceki dönem ilçe yöneticimiz Mustafa Demir’e teşekkür ediyorum." sözleri ile duyururken, siyaset kulislerinde ise "Gebzeliler Derneğinin, Ak Parti Gebze'den Gebze'nin yerli başkan ve meclis üyesi adaylarına gereken önemi verilmesi yönündeki dernek taleplerini iletttiler" şeklinde yorumlar yapıldı..

Bir 12 kişi ve masa görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.