KOCAELİ'NİN ALTIN ÇOCUĞU AKYOL GENELKURMAY BAŞKANINI AĞIRLADI

Güncel 04.11.2023 - 09:16, Güncelleme: 04.11.2023 - 09:16
 

KOCAELİ'NİN ALTIN ÇOCUĞU AKYOL GENELKURMAY BAŞKANINI AĞIRLADI

KOCAELİ HABERİ
ANAP eski milletvekili Osman Nuri Akyol'un yeğeni Gölcüklü Ahmet Akyol, Bilim Sanayi Teknoloji Bakanı Fikri Işık'ın danışmanlığı görevinden sonra Savunma Sanayi Daire Başkanlığı görevine atandı ve buradaki başarılı çalışmları ile göz doldurunca ASELSAN Genel Müdürlüğü görevine getirildi.. Ahmet Akyol dün ASALESAN'da Genelkurmay Başkanı Org. Metin Gürak'ı karşılayıp ASELSAN hakkında birifing verdi ve o anları sosyal medyadan şu ifadelerle paylaştı; "En üstün teknolojilerimizi kahraman ordumuz için onlarla birlikte geliştirmeye, üretmeye devam ediyoruz. Genelkurmay Başkanımız Orgeneral Metin Gürak’ı ASELSAN’ımızda ağırlamaktan onur duyduk. Faaliyet alanlarımızdaki tüm güncel gelişmeler ve çalışmalarımızla ilgili kendilerine bilgi aktardık."  
KOCAELİ HABERİ

ANAP eski milletvekili Osman Nuri Akyol'un yeğeni Gölcüklü Ahmet Akyol, Bilim Sanayi Teknoloji Bakanı Fikri Işık'ın danışmanlığı görevinden sonra Savunma Sanayi Daire Başkanlığı görevine atandı ve buradaki başarılı çalışmları ile göz doldurunca ASELSAN Genel Müdürlüğü görevine getirildi..

Ahmet Akyol dün ASALESAN'da Genelkurmay Başkanı Org. Metin Gürak'ı karşılayıp ASELSAN hakkında birifing verdi ve o anları sosyal medyadan şu ifadelerle paylaştı;

"En üstün teknolojilerimizi kahraman ordumuz için onlarla birlikte geliştirmeye, üretmeye devam ediyoruz. Genelkurmay Başkanımız Orgeneral Metin Gürak’ı ASELSAN’ımızda ağırlamaktan onur duyduk. Faaliyet alanlarımızdaki tüm güncel gelişmeler ve çalışmalarımızla ilgili kendilerine bilgi aktardık."

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.