RECEP KAYA KOMŞU İLÇE BAŞKANINI AĞIRLADI

Siyaset 03.11.2023 - 23:02, Güncelleme: 03.11.2023 - 23:02
 

RECEP KAYA KOMŞU İLÇE BAŞKANINI AĞIRLADI

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Darıca İlçe Başkanlığına ayeni atanan Köksal Şakar bugün AK Parti Gebze İlçe Başkanlığına gelerek ilçe başkanı Recep Kaya'ya bir ziyaret gerçekleştirdi.. Köksal Şakar bu ziyareti sosyal medyadan "İlçe Kadın Kolları Başkanımız Selma Gülenç,Gençlik Kolları Başkanımız Mehmet Arslan,İlçe Başkan Yardımcılarımız Ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz İle Birlikte; Gebze İlçe Başkanımız Recep Kaya'yı Ziyaret Ettik. Hoş Sohbeti Ve Misafirperverliğinden Dolayı Teşekkür Ederim." sözleri ile duyurdu..  
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Darıca İlçe Başkanlığına ayeni atanan Köksal Şakar bugün AK Parti Gebze İlçe Başkanlığına gelerek ilçe başkanı Recep Kaya'ya bir ziyaret gerçekleştirdi..

Köksal Şakar bu ziyareti sosyal medyadan "İlçe Kadın Kolları Başkanımız Selma Gülenç,Gençlik Kolları Başkanımız Mehmet Arslan,İlçe Başkan Yardımcılarımız Ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz İle Birlikte; Gebze İlçe Başkanımız Recep Kaya'yı Ziyaret Ettik. Hoş Sohbeti Ve Misafirperverliğinden Dolayı Teşekkür Ederim." sözleri ile duyurdu..
Bir 8 kişi görseli olabilir

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.