ÇELİKBİLEK'İN KULAĞI GEBZE BELEDİYESİ İÇİN ANKARA'DA

Siyaset 03.11.2023 - 18:24, Güncelleme: 03.11.2023 - 18:41
 

ÇELİKBİLEK'İN KULAĞI GEBZE BELEDİYESİ İÇİN ANKARA'DA

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Gebze'nin önde gelen siyasetçilerinden birisi olan ve ismi 2024 yerel seçimlerinde Gebze Belediye Başkan aday adayları arasında konuşulan Celal çelikbilek, Kocaeli Haberi gazetemize yaptığı ziyarette Genel yayın yönetmenimiz Cengiz Yucak ile Gebze ve siyaset üzerine koyu bir sohbet gerçekleştirdi. 2024 yerel seçimlerinde Gebze Belediye Başkanlığına aday adayı olup olmayacağı konusunda da net konuşan ve aynı zamanda Gebze Oto galericiler Derneği Başkanlığı görevinde de bulunan Celal Çelikbilek "2001 yılından beri Ak Partimizin Gebze ve Kocaeli'de her kademesinde görev yaptım. Gebze İlçe Yönetim Kurulu üyeliği ve Kocaeli İl Yönetim Kurulu üyeliği görevlerinin ardından, Gebze Belediye Meclis üyeliği görevinde de bulundum. Tüm bu görevlerde, partim görev verdi ben de gereğini en iyi şekilde ifa etmeye çalıştım. Geldiğimiz bu noktada da yine partimiz bir görev verirse hakkyla yaparız, üye olarak kalmamız uygun bulunursa da yine partimize ve davamıza en iyi şekilde hizmet etmeye devam ederiz" dedi. Cengiz Yucak'ın "Yani öncesinde Gebze Belediye Başkan aday adaylığı açıklaması yapmayacak mısınız" şeklindeki sorusuna da cevap veren Çelikbilek "Zaten şu anda Ak Parti belediye başkan adaylıkları için başvuru tarihini açıklamamış durumda. Partimiz yerel seçim takvimini belirledikten sonra gönlünden belediye başkan adaylığı geçen her partilimiz gereğini yapar.  Şimdi bugünden böyle bir açıklamayı da şık ve doğru bulmuyorum" dedi. Cengiz Yucak, Celal Çelikbilek'e bu nazik ziyareti cve samimi sohbeti için teşekkür etti..
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Gebze'nin önde gelen siyasetçilerinden birisi olan ve ismi 2024 yerel seçimlerinde Gebze Belediye Başkan aday adayları arasında konuşulan Celal çelikbilek, Kocaeli Haberi gazetemize yaptığı ziyarette Genel yayın yönetmenimiz Cengiz Yucak ile Gebze ve siyaset üzerine koyu bir sohbet gerçekleştirdi.

2024 yerel seçimlerinde Gebze Belediye Başkanlığına aday adayı olup olmayacağı konusunda da net konuşan ve aynı zamanda Gebze Oto galericiler Derneği Başkanlığı görevinde de bulunan Celal Çelikbilek "2001 yılından beri Ak Partimizin Gebze ve Kocaeli'de her kademesinde görev yaptım. Gebze İlçe Yönetim Kurulu üyeliği ve Kocaeli İl Yönetim Kurulu üyeliği görevlerinin ardından, Gebze Belediye Meclis üyeliği görevinde de bulundum. Tüm bu görevlerde, partim görev verdi ben de gereğini en iyi şekilde ifa etmeye çalıştım. Geldiğimiz bu noktada da yine partimiz bir görev verirse hakkyla yaparız, üye olarak kalmamız uygun bulunursa da yine partimize ve davamıza en iyi şekilde hizmet etmeye devam ederiz" dedi.

Cengiz Yucak'ın "Yani öncesinde Gebze Belediye Başkan aday adaylığı açıklaması yapmayacak mısınız" şeklindeki sorusuna da cevap veren Çelikbilek "Zaten şu anda Ak Parti belediye başkan adaylıkları için başvuru tarihini açıklamamış durumda. Partimiz yerel seçim takvimini belirledikten sonra gönlünden belediye başkan adaylığı geçen her partilimiz gereğini yapar.  Şimdi bugünden böyle bir açıklamayı da şık ve doğru bulmuyorum" dedi.

Cengiz Yucak, Celal Çelikbilek'e bu nazik ziyareti cve samimi sohbeti için teşekkür etti..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.