NAİL ÇİLER 3 HARFLİ ZİNCİR MARKETLERE YÜKLENDİ

Siyaset 02.11.2023 - 05:59, Güncelleme: 02.11.2023 - 06:07
 

NAİL ÇİLER 3 HARFLİ ZİNCİR MARKETLERE YÜKLENDİ

KOCAELİ HABERİ
CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler dün Türkiye Büyük Millet Meclisi Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonunda yaptığı konuşmada gıda enflasyonunda, zincir marketler ve alışveriş merkezilerinin gıda fiyatlarının sürekli artışında olumsuz etkileri üzerine çarpıcı bir konuşma yaptı.. İŞTE O KONUŞMA
KOCAELİ HABERİ

CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler dün Türkiye Büyük Millet Meclisi Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonunda yaptığı konuşmada gıda enflasyonunda, zincir marketler ve alışveriş merkezilerinin gıda fiyatlarının sürekli artışında olumsuz etkileri üzerine çarpıcı bir konuşma yaptı..
İŞTE O KONUŞMA

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.