KARAOSMANOĞLU BAKAN GÖKTAŞ'I AĞIRLADI

Siyaset 02.11.2023 - 05:00, Güncelleme: 02.11.2023 - 05:12
 

KARAOSMANOĞLU BAKAN GÖKTAŞ'I AĞIRLADI

KOCAELİ HABERİ
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş dün geldiği Kocaeli'de Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ve Ak Parti İl Başkanı şahin Talus ile birlikte geçtiğimiz yıl açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan Müzehhibe Fatma Aydın İmam Hatip Ortaokulu'nu ziyaret etti.. Kocaeli Büyükşehir eski belediye başkanı ve T.C. Kamu Görevlileri Etik Kurulu Üyesi İbrahim Karaosmanoğlu, Müzehhibe Fatma Aydın İmam Hatip Ortaokulu Derneğinin Kurucu ve Onursal Başkanı olarak ağırladığı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş ve beraberindeki heyete okulu ve okulun bitişiğinde inşa edilmiş olan Hafız Muharrem Karaosmanoğlu Camisini gezdirerek bilgilendirmelerde bulundu.. Başkan Şahin Talus bu ziyaret sonrasında "Dolu dolu bir günü geride bıraktığımız Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Sayın Mahinur Özdemir Göktaş ile birlikte Müzehhibe Fatma Aydın İmam Hatip Ortaokulu'nu ziyaret ederek, gençlerimizle bir araya geldik." paylaşımında bulundu..
KOCAELİ HABERİ

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş dün geldiği Kocaeli'de Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ve Ak Parti İl Başkanı şahin Talus ile birlikte geçtiğimiz yıl açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan Müzehhibe Fatma Aydın İmam Hatip Ortaokulu'nu ziyaret etti..

Kocaeli Büyükşehir eski belediye başkanı ve T.C. Kamu Görevlileri Etik Kurulu Üyesi İbrahim Karaosmanoğlu, Müzehhibe Fatma Aydın İmam Hatip Ortaokulu Derneğinin Kurucu ve Onursal Başkanı olarak ağırladığı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş ve beraberindeki heyete okulu ve okulun bitişiğinde inşa edilmiş olan Hafız Muharrem Karaosmanoğlu Camisini gezdirerek bilgilendirmelerde bulundu..

Başkan Şahin Talus bu ziyaret sonrasında "Dolu dolu bir günü geride bıraktığımız Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Sayın Mahinur Özdemir Göktaş ile birlikte Müzehhibe Fatma Aydın İmam Hatip Ortaokulu'nu ziyaret ederek, gençlerimizle bir araya geldik." paylaşımında bulundu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
İsmail yonca
(02.11.2023 10:38 - #1061)
Sn KARAOSMANOGLU 'NUkocaeki siyaseti özledi ve tahir bey yerini dolduramadı malesef çok basarisiz ekibi ve kendisi bu seçim de muhakkak değişmesi lazım .
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.