KOCAELİ SİYASETİNDE BOŞA ÇIKTILAR

Siyaset 16.10.2023 - 00:18, Güncelleme: 16.10.2023 - 00:18
 

KOCAELİ SİYASETİNDE BOŞA ÇIKTILAR

KOCAELİ HABERİ
Ali Babacan'ın Ak Partiden ayrılıp DEVA Partisini kurma aşamasında, Kocaeli'den partisine katılanların başında Sanayi eski Bakanı Nihat Ergün ve Ak Parti eski il başkan yardımcılarından Adem Koç vardı.. Adem Koç 14 Mayıs 2023 genel seçimlerinde milletvekili adayı olmak için DEVA Partsi Kocaeli il başkanlığı görevinden istifa ederken, il başkanlığı koltuğunu yardımcısı Semih Taşeren'e bırakmıştı.. Adem Koç milletvekili adayı gsötereilmeyince önce kendisi partiden istifa etmişti ve ardından da Semih Taşeren.. Kocaeli, siyasetine çok iddialı bir çıkış yapan Adem Koç bugün için siyaseten boşa çıkmış durumda ve bugün diğer boşa çıkan arkadaşaı Semih Taşeren ile buluşan Adem Koç, o anları sosyal medyadan "Değerli arkadaşım önceki dönem Deva Partisi Kocaeli İl Başkanı Dr. Semih Taşveren Bey ile güzel şehrimizde pazar sohbeti( Bir şehir içinde sevdiğin insanlar varsa hayatın olur)" sözleri ile paylaştı..    
KOCAELİ HABERİ

Ali Babacan'ın Ak Partiden ayrılıp DEVA Partisini kurma aşamasında, Kocaeli'den partisine katılanların başında Sanayi eski Bakanı Nihat Ergün ve Ak Parti eski il başkan yardımcılarından Adem Koç vardı..

Adem Koç 14 Mayıs 2023 genel seçimlerinde milletvekili adayı olmak için DEVA Partsi Kocaeli il başkanlığı görevinden istifa ederken, il başkanlığı koltuğunu yardımcısı Semih Taşeren'e bırakmıştı..

Adem Koç milletvekili adayı gsötereilmeyince önce kendisi partiden istifa etmişti ve ardından da Semih Taşeren..

Kocaeli, siyasetine çok iddialı bir çıkış yapan Adem Koç bugün için siyaseten boşa çıkmış durumda ve bugün diğer boşa çıkan arkadaşaı Semih Taşeren ile buluşan Adem Koç, o anları sosyal medyadan "Değerli arkadaşım önceki dönem Deva Partisi Kocaeli İl Başkanı Dr. Semih Taşveren Bey ile güzel şehrimizde pazar sohbeti( Bir şehir içinde sevdiğin insanlar varsa hayatın olur)" sözleri ile paylaştı.. 

  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.