GEBZELİ İŞ SİYASET VE SPOR İNSANI ERTAN UZEL 1.İNCİ OLDU

İlçeler 15.10.2023 - 22:36, Güncelleme: 15.10.2023 - 22:36
 

GEBZELİ İŞ SİYASET VE SPOR İNSANI ERTAN UZEL 1.İNCİ OLDU

KOACELİ HABERİ
Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla trap ve skeet branşlarında Cumhuriyet Kupası müsabakaları düzenledi. Cumhuriyet Kupası Trap Büyükler Yarışmasında, Kocaeli Hedef Atıcılık Kulübü adına müsabakalara katılan Gebzeli iş, siyaset ve spor insanı Ertan Uzel 1.inci olarak madalya kazandı. Kocaeli haberi gazetemiz ile bu sevinci paylaşan İYİ Parti Gebze İlçe Başkan vekili Ertan Uzel "Düzce de düzenlenen Trap cumhuriyet Kupası Müsabakasın da 1.lik ödülünü Kocaeli Hedef Atıclık Kulübümüze ve Gebze'mize kazandırmaktan dolayı çok mutluyum. Madalyam, Cumhuriyetimizin 100.üncü yılına armağan olsun" dedi..
KOACELİ HABERİ

Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla trap ve skeet branşlarında Cumhuriyet Kupası müsabakaları düzenledi.

Cumhuriyet Kupası Trap Büyükler Yarışmasında, Kocaeli Hedef Atıcılık Kulübü adına müsabakalara katılan Gebzeli iş, siyaset ve spor insanı Ertan Uzel 1.inci olarak madalya kazandı.

Kocaeli haberi gazetemiz ile bu sevinci paylaşan İYİ Parti Gebze İlçe Başkan vekili Ertan Uzel "Düzce de düzenlenen Trap cumhuriyet Kupası Müsabakasın da 1.lik ödülünü Kocaeli Hedef Atıclık Kulübümüze ve Gebze'mize kazandırmaktan dolayı çok mutluyum. Madalyam, Cumhuriyetimizin 100.üncü yılına armağan olsun" dedi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.