RECEP KAYA ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Siyaset 11.10.2023 - 23:20, Güncelleme: 11.10.2023 - 23:59
 

RECEP KAYA ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya bir tarftan mahallelere giderek vatandaşları birebir ev veya iş yerlerinde ziyaret etmeyi sürdürürken diğer taraftan da ilçe protokolüne ziyaretlere devam ediyor.. Recep Kaya bugün İlçe Yönetimi ile birlikte Gebze İlyasbey Vergi Dairesi Müdürü Rengin Altunkaynak’ı ve Uluçınar Vergi Dairesi Müdürü Aslan Değirmenci’yi makamında ziyaret ederek ziyaret ederek Gebze ve kurum üzerine bir sohbet gerçekleştirdi..
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya bir tarftan mahallelere giderek vatandaşları birebir ev veya iş yerlerinde ziyaret etmeyi sürdürürken diğer taraftan da ilçe protokolüne ziyaretlere devam ediyor..

Recep Kaya bugün İlçe Yönetimi ile birlikte Gebze İlyasbey Vergi Dairesi Müdürü Rengin Altunkaynak’ı ve Uluçınar Vergi Dairesi Müdürü Aslan Değirmenci’yi makamında ziyaret ederek ziyaret ederek Gebze ve kurum üzerine bir sohbet gerçekleştirdi..
Bir 6 kişi, sakal ve takım elbise görseli olabilir
Bir 4 kişi ve haber odası görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.